Algselt postitas marf
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustLoodame siis, et vähemalt playoffi ei pääse, nende kellaaegasid muuta ei saa!
#eestlaselonalatiraske
Kommentaar
-
Algselt postitas marf Vaata postitustkord ei sobi kl 22, siis ei sobi kl 17.30. kui üks kord ka ei anna orgunnida, et saaks 17.30 mängul olla, siis tasuks äkki töökohta vahetada. väga okei aeg võrreldes kl 22, kõik lapsed ja pered kaasa ja jõuab normaalsel ajal kojugi. ka kaugemalt tulijad.
Kommentaar
-
vaatasin kogu nädala vältel Piletilevist, et millal need piletid müüki tulevad ja siis lugesin oma promotional meili ning avastasin, et Flora lehe kaudu saab juba(veel viimast päeva) pakette osta. Super mugav on muidugi 10 paketti osta ja iga nime ja kuupäeva kolm korda sisestada, teisel katsel mahtusin 15 mindi sisse isegi.
Kommentaar
-
Tuleb tunnistada, et tõesti ei olnud see kolme mängu piletite ostmine mugav- võttis aega, et aru saada, kas on ikkagi kõik õigesti tehtud. Samas ei midagi hullu.
Kas kellelegi on silma jäänud info testimise osas? Eelmistel Flora ja koondise mängudel sai testida kohapeal ning confidos sooduskoodiga normaalse hinna eest. Nüüd ei suuda sellist teavet kuskilt leida.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas mu vaktsineeritud Läti kolleeg pääseb mängule või öeldakse väravate, et ainult eestlased saavad?FC Flora
Kommentaar
-
Täitsa aus küsimus, et ma tõesti ei saanud Omonia ja Shamrocki mängule ja tahaks teada, et mis oleks see soovitatav aeg enne mängu statkal olla, et jõuaks veel legendaarsest Ampsust läbi käia jne? Ma sain aru, et Legia oli lihtsalt ühekordne kasjakk, aga ka teistel kordadel oli rohkem aega läinud? 19.00 olek okei?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTäitsa aus küsimus, et ma tõesti ei saanud Omonia ja Shamrocki mängule ja tahaks teada, et mis oleks see soovitatav aeg enne mängu statkal olla, et jõuaks veel legendaarsest Ampsust läbi käia jne? Ma sain aru, et Legia oli lihtsalt ühekordne kasjakk, aga ka teistel kordadel oli rohkem aega läinud? 19.00 olek okei?FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar