Kuigi liiga on kõvem, siis Flora ranking 130, Bohemian 338 paneb küll kulmu kortsutama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKuigi liiga on kõvem, siis Flora ranking 130, Bohemian 338 paneb küll kulmu kortsutama.
Kommentaar
-
Algselt postitas enrito Vaata postitustEile jäi Pärnu-Kuressaarest kõrvu huvitav fakt, et Mattias Männilaanel jookseb viies aasta laenul Kuressaares. Kas kuskil mujal maailmas on ka selliseid näiteid, kus üks mees on ühes samas klubis viis aastat järjest laenul?
Kommentaar
-
Algselt postitas enrito Vaata postitustEile jäi Pärnu-Kuressaarest kõrvu huvitav fakt, et Mattias Männilaanel jookseb viies aasta laenul Kuressaares. Kas kuskil mujal maailmas on ka selliseid näiteid, kus üks mees on ühes samas klubis viis aastat järjest laenul?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Samas klubis vast mitte, aga Chelseal peaks ajaloost hulgim olema mehi, kes isegi üle viie aasta klubis olnud, aga reaalsuses sisuliselt kogu aja laenul passinud. Suure müügilainega tekkis vahepeal naljakas olukord, kus staažikaim Chelsea täiskasvanute satsi mees oli Ethan Ampadu.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Samas klubis vast mitte, aga Chelseal peaks ajaloost hulgim olema mehi, kes isegi üle viie aasta klubis olnud, aga reaalsuses sisuliselt kogu aja laenul passinud. Suure müügilainega tekkis vahepeal naljakas olukord, kus staažikaim Chelsea täiskasvanute satsi mees oli Ethan Ampadu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitustSee ju vana uudis , milleks uuesti kirjutada kuidas Flora=EJL
Kommentaar
-
Ei tea, kas Pohlaku kartell on lõpuks läbi vajumas ja üks vale ja skeem ajab teist taga või siis on lihtsalt üks mõõnaperiood talle.
Muidu, kes meist ei tahaks laenu saada nagu Elva JK, kus seda tagasi ei peagi justkui maksma nagu. Miks ma võtsin kodulaenu pangast, mitte EJList on mulle arusaamatu ://
Kommentaar
-
Algselt postitas vanafänn Vaata postitustEi tea, kas Pohlaku kartell on lõpuks läbi vajumas ja üks vale ja skeem ajab teist taga või siis on lihtsalt üks mõõnaperiood talle.
Muidu, kes meist ei tahaks laenu saada nagu Elva JK, kus seda tagasi ei peagi justkui maksma nagu. Miks ma võtsin kodulaenu pangast, mitte EJList on mulle arusaamatu ://
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar