Ma olen olnud alati üks väga väheseid, kes on Henni meeletu hype suhtes olnud kahtleval seisukohal. Tegu on kahtlemata meie konnatiigi konteksti suhtes andeka treeneriga, aga olingi ootaval seisukohal, sest kui ta Florasse tuli oli tal algus suht raske ning ta pidi olude sunnil hakkama kasutama puitu, kes tal oli, sest talle ei võimaldatud paremat. Siis tuli Florale taevakingitus Kostjade,Zenjovide,Sappide,Ojamaade näol kelle rahvusvahelisele tasemele oli hea toetuda ja ehitada ning kes ka kandsid. Henn suutis sellest satsist maksimumi välja võtta ning tunduski über treener meie jalgpallimaastikul. Samas oli juba siis näha, et Henn, kas ei oska või ei taha absoluutselt vabatahtlikult noori meeskonda sisse tuua, mis Flora suguses projektis peaks olema kohustuslik ja vältimatu. Super hooaegadel Flora purjetas ikka kohati ebamääraselt õhukese koosseisuga läbi ja õnn oli nende poolel (vigastustega seoses). Nüüd on esimene hooaeg, kus on vigastusi ja kogu see tegemata töö maksab kätte ja tuleb esile. Hunnik välja suretatud talendikaid noori alustades Teeväljadega ja lõpetades Väljadega ning meie jalgpalli jaoks on see Eesti projekt tootnud pmst Kuraksini.
Samas ma olen lihtne mees Eesti jalgpallifänluses ehk kui Flora põleb, siis on tuju hea.
Samas ma olen lihtne mees Eesti jalgpallifänluses ehk kui Flora põleb, siis on tuju hea.
Kommentaar