320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustoh putsi flora võittis nii suurelt nüüd on oodata flora pühapäevakooli jalgpalluritel jellelt kutset koondisse, et päästa meie riigi jalka au, nagu kams, ma kohe huviga ootan keda jelle kutsub sellest seltskonnast
Pikem ülevaade: http://soccernet.ee/news.php?id=15058
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustoh putsi flora võittis nii suurelt nüüd on oodata flora pühapäevakooli jalgpalluritel jellelt kutset koondisse, et päästa meie riigi jalka au, nagu kams, ma kohe huviga ootan keda jelle kutsub sellest seltskonnast
Kommentaar
-
Eestimees räägib vahel normaalset juttu, aga siis pöörab jälle kõik pea peale? Kas jood ka kõvasti?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustKas tema esindab keskmist Eesti jalgpallifänni või keskmist Levadia fänni? Nii või teisiti on tulemus üsna kurb, kui oma isikluk väike riistajupike tekitab komplekse, mida siin on nii hea välja elada. Katsu neist ikka kodus üle saada ja läbusta enda teemas.
Kommentaar
-
Täna siis mängis Flora duubli eest kolm Eesti koondislast Ei käinud küll täna mängu vaatamas, kuid statistikat vaadates tundub küll, et kohe kui Eesti koondise superründaja Ahjupera välja vahetati siis suutsid florakad ka palli väravasse saadaAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
kell 14.00 Lasnamäe SPK kunstmuruväljakul
Keegi oskab mittetallinlasele öelda, kus nimetatud staadion asub? Dvigateli staadion, Lasnamäe SPK kunstmuru, Punase tänava staation, kas need on kõik üks ja sama või erinevad? Ajaxi kodulehel on märgitud too Dvigateli staadion, kuhu siis lõpuks tulla?Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..
Kommentaar
-
Algselt postitas apunkto Vaata postitustkell 14.00 Lasnamäe SPK kunstmuruväljakul
Keegi oskab mittetallinlasele öelda, kus nimetatud staadion asub? Dvigateli staadion, Lasnamäe SPK kunstmuru, Punase tänava staation, kas need on kõik üks ja sama või erinevad? Ajaxi kodulehel on märgitud too Dvigateli staadion, kuhu siis lõpuks tulla?
See peaks asuma Peterburi tee ning Pae tn nurga peal.
Kommentaar
-
seoses sellega, et üks kahest inimesest (vastassugupool neist kahest), kes mind elu närvi ajasid, on flora naiskonna mängija, ei saa ma enam flora mängudele tulla kuna kui ma teda näen staadionil siis ma arvatavasti automaatselt virutan vasta hambaid nagu tiblade puhul. tõesti sorry kaasfännid vähemalt järgmist mängu näeb telerist.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustkui ma teda näen staadionil siis ma arvatavasti automaatselt virutan vasta hambaid nagu tiblade puhul.
Lihtsalt huvi on.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustseoses sellega, et üks kahest inimesest (vastassugupool neist kahest), kes mind elu närvi ajasid, on flora naiskonna mängija, ei saa ma enam flora mängudele tulla kuna kui ma teda näen staadionil siis ma arvatavasti automaatselt virutan vasta hambaid nagu tiblade puhul. tõesti sorry kaasfännid vähemalt järgmist mängu näeb telerist.
Küll sul on raske eluWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustKas sa Ballack lööd kõikidele tibladele vastu hambaid automaatselt kes sulle linna peal vastu tulevad??
Lihtsalt huvi on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar