Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustSlava all mõtled ikka Zahhovaikot?
-Kas Florat ei saa ta sellepärast aidata ennem, kui UEFA'st mingi teade tuleb?Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunners Vaata postitustSelle asjaga tegeleb ikka Fifa ja enne laenulepingu lõppu ehk enne juuli algust ei saa ta vist mängida jah, sest ennem lõpeb laenuleping selle Naftaklubiga ära, kui Fifa paberimärijad midagi tegema hakkavad
Tore kui ta Florasse mängima saab.
Aga muide slava viibib praegu eestis ve?Harjutab floraga?
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustSorry jah. Aga selline reegel Meistriliigas on, et käimasoleval hooajal ei tohi enda meeskonda täiendada, aga see ei puutu siia jah?
Tore kui ta Florasse mängima saab.
Aga muide slava viibib praegu eestis ve?Harjutab floraga?
Ta vist isegi hatjutab Floraga, kuigi ma pole päris kaua aega temast midagi kuulnud.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Kommentaar
-
Algselt postitas uvv Vaata postitustKas Flora juhtkond astus siis tagasi?
Ma ei ole paar tundi uudiseid lugenud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustPaegu vähemalt mina vajaksin küll Postimehelt sellist artiklit uuesti,et <<Kus oled, mis teed Zahovaiko>>
Eesti A-koondis - Eesti U21-koondis 3:0 (2:0, 0:0, 1:0, 0:0)
Mängiti 4 x 22,5 minutit.
Peakohtunik Aivar Israel
Väravad: 13. Sergei Terehhov, 17. Liivo Leetma, 55. Kristen Viikmäe
Hoiatus: 77. Eino Puri
EESTI A koondis: Mart Poom (46. Mihkel Aksalu), Erko Saviauk, Sander Post, Alo Bärengrub, Andrei Sidorenkov, Gert Kams (67. Mati Lember), Liivo Leetma, Ragnar Klavan, Sergei Terehhov, Enver Jääger (46. Vjatšeslav Zahovaiko), Oliver Konsa (23. Kristen Viikmäe).
EESTI U21 koondis: Stanislav Pedõk (46. Aiko Orgla), Anton Aristov, Siim Roops, Martin Taska, Kauri Siim (46. Henri Erti), Miroslav Rõškevitš (67. Eino Puri), Kaupo Margusonov (46. Rait Kuusk), Jürgen Kuresoo (46. Markus Jürgenson), Mihail Ištšuk (46. Andrei Šadrin), Tõnis Kaukvere (46. Ken Kallaste), Kaimar Saag (46. Aleksandr Kulatšenko)Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustSeda mina teadsin. Aga tahan teada, et kas treenib flooraga?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustJah treenib ja jutul lõpp.Nimelt treenivad ka Poom ja Klavan Floraga. Juhuks kui sa seda kusagil küsima peaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSoovitav oleks ka sõpru klubisse toov asjapulk muu töö peale saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustKle, Pras-äkki ütled ka kes see pulk on?
Mine tea milleks see kaotus hea oli.
Kommentaar
-
No eilne suhkam oli isegi minu pikaajalise Flora fänniksolemise aja jooksul vist kõige suurem. Mõned aastad tagasi saime Arenal, Narva käest 6-1 siis mängis Narvas Tarmo Kiink ,kes lõi oma esimese Meistriliiga värava.
Millegi pärast oli kaotus aimatav ,kuid totaalset lagunemist ja sellost skoori küll ei oodanud.
Me ei saanud hakkama üheski liini ega elemendis. Fanera tegi ,mis tahtis . Kontrollis täielikult keskvälja ja lüpsis rünnakul kaitsjaid. Ebakindlalt mängis Aksalu .Vaid Hakola ja Reim üritasid aga kahjuks ei olnud teistest abi.
Miks on Kuresoo nailteks U-21 koondises? Öelge mulle palun!!!! Kas ainult selle pärast ,et ta oli või on ,ma täpselt ei oskagi defineerida, andekas mängija. Või selle pärast ,et mängib Floras ja teda üritatakse kunagi maha müüa?
Aga Taska ja Roops on ju samuti U-21 koondise vennad. OK! Roops oli pikka aega vigane pole vormis. Aga siis krt. pole mõtet teda ka sellises mängus sisse panna ja 25 minuti pärast Posti vastu välja vahetada. Post on meil ,kes? Rünadaja või kaitsja? Mina enam aru ei saa ja vaevalt ,et Sander ise ka aru saab!
Nüüd on selge ,et Flora sel aastal medalitele ei mängi Kas suudetakase Balti Liiga kohast kinni hoida? Ei maksa illusioone luua ja Slavat taga nutta.Kui ta ükskord ka mängima hakkab siis võtab veel tükk aega enne ,kui hoo sisse saab.
Flora nõrkuses on palju põhjuseid.Me ju näeme ,kuidas on esimesed kolm klubi komplekteeritud ja ,kuidas on meie olikord. Levadia ,TVMK ,Trans on kompl. vanadest ja noortest läbi segi Ja see annab ka tulemuse. Kõik ,kes mingil põhjusel on Florast läinud on oma uutes klubides ilusti mängima hakanud. Miks viimasel aja paremad Eesti noormängijad ei taha minna mängima Florasse?. Flora üritab läbi ajada ainult omade ja veel mõne noore sisseostu abil ,kes seal miinimumpalgal viitsivad konutada. Saage mehed aru ,et nii me välja ei vea .
Sttadioni laenu peab tagasi maksma vist veel väga kaua. Kas me nii kaua peamegi ootama,et klubi saaks korralikult komplekteeritud ja suudaks ,kas või Eestis midagi korda saata?
Ühel meie kõige tublimal fännitaril oli eile sünnipäev! Kahju oli temast . Me kõik lootsime ,et ta saab kena sünnpäeva kingi. Sai aga hoopis shoki!FCF Forever
Kommentaar
-
Minul on Florast, õigemini küll Flora kauaaegsetest fännidest suisa kahju. Päris imelikud asjad sünnivad praegu Flora süsteemis kui Tuleviku peatreener Lelov kaotab enesevalitsemise ja saadetakse 43. minutil platsi äärest minema. Ilmselt süsteem ei toimi praegu kuigi õlitatult ja kui see tekkinud kriis veelgi süveneb, tuleb teha kiiresti Flora juhtkonnas muudatusi, sest muidu annavad fännid omapoolse panuse ehk ei tule enam staadionile, mis on meeskonnale kõige suurem karistus. Pealegi kuna sellistel asjadel on teada-tuntud võime progresseeruda siis ma ei oska ennustada, kuidas lõpevad Eesti rahvuskoondise järgmised kvalifikatsioonimängud Inglismaa ja Horvaatia vastu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar