Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Flora
Collapse
X
-
No mida see flora teeb? :O
See on juba liiga hale, mis toimub. Nii Kalevil kui Tartul on vära reaalne šanss neist varsti mööda tõusta ja sinna jääda."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
Kommentaar
-
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
Njah, noortest ma ei tea.. aga esindusmeeskond pole küll arenenud. Juu siis need väljamüüdud mehed oli ikkagi liiga suur pauk florale..Kommentaar
-
Slava jama on suure löögi klubile jätnud.
Üldiselt huvitaks midn säärane värk, et millal tehakse koolituskeskusest üks tõeline meeskond?
Kahju kohe Pasist, et ta peab mängima seal noortetreenerit.
Üldiselt ootan mina, et Pasi saadaks muidusööjad ilusti Tulevikku ning paneks mängu noormehed, kes tõesti tahavad mängida. Soovitav oleks ka sõpru klubisse toov asjapulk muu töö peale saata.Kommentaar
-
Slava all mõtled ikka Zahhovaikot?Slava jama on suure löögi klubile jätnud.
Üldiselt huvitaks midn säärane värk, et millal tehakse koolituskeskusest üks tõeline meeskond?
Kahju kohe Pasist, et ta peab mängima seal noortetreenerit.
Üldiselt ootan mina, et Pasi saadaks muidusööjad ilusti Tulevikku ning paneks mängu noormehed, kes tõesti tahavad mängida. Soovitav oleks ka sõpru klubisse toov asjapulk muu töö peale saata.
-Kas Florat ei saa ta sellepärast aidata ennem, kui UEFA'st mingi teade tuleb?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

0-6
Kommentaar