Algselt postitas mar1
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Mis toimub pärnu vaprusega? mitte mingit mängu ei näidanud ja kohtumine sarnanes Quattromed - Flora karikamängule. Karude fänne ka polnud ja pole midagi muud öelda kui igavesti pärnu vaprus...
Flora mängis kindlalt ja mõned väravad oleks isegi võinud juurde lüüa. Ja loomulikult super Madis, kes suurepärase löögiga endale teleri võitis!
Täna peavad siis trans ja tartu võitma, et Flora hea tabeliseis jätkuks. Flora!Pilt kus trumm on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pilt Vaata postitustMis toimub pärnu vaprusega? mitte mingit mängu ei näidanud ja kohtumine sarnanes Quattromed - Flora karikamängule. Karude fänne ka polnud ja pole midagi muud öelda kui igavesti pärnu vaprus...
Flora mängis kindlalt ja mõned väravad oleks isegi võinud juurde lüüa. Ja loomulikult super Madis, kes suurepärase löögiga endale teleri võitis!
Täna peavad siis trans ja tartu võitma, et Flora hea tabeliseis jätkuks. Flora!
Ja Madis oli super! Sai omale uue teleka supersooritusega!
Ja vähjad, mmmm.... kui Levadia mängul süüakse sihvkasid ja sibulaid siis Flora fännid söövad vähkasid! Tase!
HEIAAA FLOORAAAA!!
meistritiitel on meie!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustJah, oligi nii! Ähvardas ja lubas kõik ära tappa. Järgmine päev oli kõikide mängijate kontodele 2 aasta papp ette makstud.
Kommentaar
-
Algselt postitas mar1 Vaata postitustenamus ikkagi said oma raha katte
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitust
Kommentaar
-
eestimees, nüüd palun tõesta ära faktidega (mitte ajakirjanduse arvamusega mis toimub) nagu näiteks pangakontode väljavõtted, ausad tunnistused töötajatelt, kohtuotsused jne. kui seda pole siis pane ennast põlema laimamise pärast.
muuseas sa kuskil vist rääkisid et pohlak on diktaator (hästi ammu).....et kuidas on lood levadaga? sa ikka tead mis juhtus alati kui levadia kaotas või viigi tegi (kui pasi peatreener seal oli ehk siis hiljuti)? tahad sa sellest rääkida? sa oled täpselt nagu putin kes teiste silmas näeb pindu aga oma silmas palki ei näe ehk siis pidevalt sõimab teisi eesmärgiga levadialt pilk eemal hoida.
ahjaa.....pohlak käskis mul kirjutada seda.....relva raud on mul oimukohale suunatud hetkel.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustmuuseas sa kuskil vist rääkisid et pohlak on diktaator (hästi ammu).....et kuidas on lood levadaga? sa ikka tead mis juhtus alati kui levadia kaotas või viigi tegi (kui pasi peatreener seal oli ehk siis hiljuti)? tahad sa sellest rääkida? sa oled täpselt nagu putin kes teiste silmas näeb pindu aga oma silmas palki ei näe ehk siis pidevalt sõimab teisi eesmärgiga levadialt pilk eemal hoida.
ahjaa.....levada ja putin käskisid mul kirjutada seda.....relva raud on mul oimukohale suunatud hetkel.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustballack, nüüd palun tõesta ära faktidega (mitte ajakirjanduse arvamusega mis toimub) nagu näiteks pangakontode väljavõtted, ausad tunnistused töötajatelt, kohtuotsused jne. kui seda pole siis pane ennast põlema laimamise pärast.
ahjaa.....levada ja putin käskisid mul kirjutada seda.....relva raud on mul oimukohale suunatud hetkel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustballack, nüüd palun tõesta ära faktidega (mitte ajakirjanduse arvamusega mis toimub) nagu näiteks pangakontode väljavõtted, ausad tunnistused töötajatelt, kohtuotsused jne. kui seda pole siis pane ennast põlema laimamise pärast.
ahjaa.....levada ja putin käskisid mul kirjutada seda.....relva raud on mul oimukohale suunatud hetkel.
edit: sa ju ajakirjanik ja tead kõike....äkki viitsid välja ka uurida kuna ega mul arvutis pole mingi uudiste pank aga igaljuhul üks varjatud põhjusi miks ta eestist minema läks (levadiast) oli just seesama liigne diktaatorlus ja vaibale kutsumine.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustkui rohkem pasi ütlemisi teaksid siis oleks üks tunnistaja juba olemas.....rohkem ei saagi olla kuna jutt oli just pasist.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar