Ma olen ka ise sellele tähelepanu pööranud mingis teises teemas, kuid tore kui midagi proovitakse teha, sest juba see on Eestis haruldane. Ja kui juba otsustati sellest meistriliiga mängust otseülekanne teha, siis on ju iseenesest mõistetav, et seda mängu peab rohkem promoma kui teisi liiga mänge.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Flora
Collapse
X
-
Just!Ma olen ka ise sellele tähelepanu pööranud mingis teises teemas, kuid tore kui midagi proovitakse teha, sest juba see on Eestis haruldane. Ja kui juba otsustati sellest meistriliiga mängust otseülekanne teha, siis on ju iseenesest mõistetav, et seda mängu peab rohkem promoma kui teisi liiga mänge.
Tänud sparringu eest!Kommentaar
-
need EJL protokollid on ikka väga kahtlaseks muutunud. Kas Tulevikuga mängus tõesti lõi penaltit Leetma? Kas TVMK-ga mängus Vaprus ei löönudki kolmandat väravat? Kas seal teeniski kollase pärnakas mitte Sarajev nagu algselt oli kirjas? mis toimub, nendest flora mitteametlikest ei ole enam isegi skooride märkimisel kasu, rääkimata statistika tegemisest. või on siis just EJL protokollid ilma igasuguse järelkontrollita.Kommentaar
-
Ärge siis laup koju telekaette töllerdama jääge, kobige staadionileParem georg otsas kui Paul keres.Kommentaar
-
wtf kristal läks levadiasse?NAD vaevalt annavad non-FCF treeneritele noorte koondiste peatreenerite kohti. Tiidusi ning Hepneri juhul isiklikud arved on põhipõhjusteks.
Huvitav teada, kas Kristal jätkab tööd EJL-u struktuuris pärast Levadiasse üleminekut?Kommentaar
-
Ega see hea ei ole ,kui Florat ja jalgpalli põhjalikult tundvad inimesed konkureerivasse firmasse üle jooksevad. Kuuldavasti lahkub varsti veel üks staazikas floralane ja asutab oma jalgpallikooli.
Ega ainult õhust ja armastusest jalgpalli vastu ikka ära ei ela.FCF ForeverKommentaar
-
Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - RosenborgKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar