Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

FC Flora

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • zaz
    eduheidik
    • Sep 2003
    • 4587

Algselt postitanud kasutaja R10 poolt
    Muidugi oli see puhas juhus, et Reimiga põhikoosseisus ja sama taktikaga suudeti 23. mängu järjest meistriliigas kaotuseta olla, alistades sealhulgas ka Levadia 3-2.
    nii terava üldistamisvõime tõttu ma võtan mütsi maha sinu ees. ütle nüüd täitsa ausalt, kas sa said ikka aru, mida ma mõtlesin kui rääkisin automaatselt pika palli andmisest? kui siin ei julge ausalt välja öelda, siis vähemalt ära endale valeta, eks

Nagu PraS juba mainis, siis Reimi väärtuslikkus seisneb kaitsetöös, millega ta saab ka suhtkoht hakkama.
    Rünnak aga algab ikkagi keskväljal palli hoidmisest ja liigutamisest(millest ma ka räägin).

Ja LOOMULIKULT oli taktika sama, ka mullu hea seeria ajal. Ja LOOMULIKULT oli Reim see mees kes tegi kõik ära ja tänu kellele niimoodi läks.

Mulle aitab sellest teemast. Kui vaja veel sellest lobiseda, siis võime kokku saada ja asju selgitada või privas vms
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• Meelis M
      Meeskonnaliige
      • Apr 2002
      • 416

Algselt postitanud kasutaja R10 poolt
      Pallihoidmise osas veel seda, et oli mingi statistika, mis ütles, et üks keskmine mängija hoiab mängu jooksul kuskil 2-3 min. palli.

Reimi aeg saab siis läbi, kui ta ei anna enam meeskonnale midagi juurde, aga hetkel on ta tiimi üks kõige olulisemaid mängijaid.
      Mis puudutab pikki palle, siis on päris naljakas lugeda su juttu. Sa vist ei jälginud väga mängu, aga Reim oli üldse üks kõige parema platsinägemise ja mängust arusaamisega mängija, kes eile platsil käis ja tegi hea mängu.
      Pealegi teeb asja absurdseks see, et Reim tõmbas vastaseid ikka suht palju ja riskis nii mitmeski olukorras.
      Pikkade pallide mängimine on lihtsalt Pasi poolt valitud taktika osa, mida meeskond peab täitma.
      Skeem on umbes järgmine: mängitakse pikk pall ette target player'ile ehk tipuründajale, (antud juhul Post) kes selle omaks võtab või peaga edasi omadele suunab. Võimalusi on siis mitu: Post on kõige ees ja lükkab selle tagasi teisele lainele ( keskpoolikule või ründaja all mängivale mängijale), kes lööb või mängib äärde, kust tuleb läbimurre.
      Või Post lükkab teisel ründajale edasi, kes lahendab olukorra.
      Eilses mängus kahjuks kumbki väga ei õnnestunud, sest kaitsjad suutsid Posti enamikel juhtudel neutraliseerida. Sellisel juhul on seda taktikat raske rakendada. Aga näiteks Kalevi vastu tuli nii värav- Post sai pika palli karistusala joonel, lükkas tagasi Hakolale, kes umbes 20. meetri pealt pani ära.
      Niisiis ma loodan, et nüüd ma tegin sulle selgeks, miks Reim lasi pikki ette, mitte ei hoidnud palli pool minutit nagu sina tahaks.
      Kui sa ei saanud aru, siis palun ära vaevu kritiseerima Flora kaptenit. Ta ei peagi sulle meeldima.
      zaz sai OWNI rämedalt.

Mina igaljuhul nõustun R10 jutuga totaalselt, näha on, et mees teab, millest räägib.

Kommentaar

• Kebab
        U41
        • Sep 2001
        • 1262

Et siis 6-7 purjus jobu peksid kahte purjus jobu. Eriti masendav kogu asja juures on see, et mõned tulevad siia foorumisse veel sellega ärplema. Kui ballacki ja rootsi kunni sõnavõtte kasvõi siin foorumis lugeda, siis ei usu ma ühti, et levadia fännid ainsad süüdlased olid. Seda kinnitab ka Postimehe uudisnupp: http://sport.postimees.ee/070408/esi...ort/322172.php
        On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
        I don’t care what you think of me!
        Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

• Hellik
          ....
          • Aug 2001
          • 2295

Algselt postitanud kasutaja Kebab poolt
          Kisma lahutasid lõpuks mängu jälgimas käinud Inglise klubi Mill*wall toetajad.

Huvitav, Millwalli 'firma' on oma vägivaldsuse poolest üsna tuntud. Nüüd käiakse mandril võimalikke konflikt-mänge vaatamas?
          Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

• hofnar
            Meeskonnaliige
            • Nov 2002
            • 1847

See tegelane, kes Delfis Ballacki nime all kirjutab peaks küll Lutsu huumoripreemia vms saama.
            Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
            Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

• Kebab
              U41
              • Sep 2001
              • 1262

Algselt postitanud kasutaja pedro poolt
              ballack ja Kunn, ehk valgustate olukorda. postimehes jääb mulje et 6-7kesi peksite kahte levadia fänni. ma ei tahaks uskuda, et asi päris nii oli.
              Ja mis sa arvad, et nad siin tunnistavad: sorry jah, peksime küll 6-7-kesi jalgadega maas lamavaid inimesi?
              On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
              I don’t care what you think of me!
              Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

• Rein
                Must puudel
                • Feb 2005
                • 12804

Ballack jutt on väga loogiline muidugi . Eriti peale neid postitusi mis ta siin foorumis on teinud stiilis- kuradi tiblad, munnid ja ma ei tea veel kes.Samut ka lubadused venelastele peksa anda.
                Kurb on vaadata selliseid väljaütlemisi ja mind ei üllataks absoluutselt kui 7 venda kaht Levadia vennikest tümitasid.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• zaz
                  eduheidik
                  • Sep 2003
                  • 4587

Algselt postitanud kasutaja Kebab poolt
                  Et siis 6-7 purjus jobu peksid kahte purjus jobu. Eriti masendav kogu asja juures on see, et mõned tulevad siia foorumisse veel sellega ärplema. Kui ballacki ja rootsi kunni sõnavõtte kasvõi siin foorumis lugeda, siis ei usu ma ühti, et levadia fännid ainsad süüdlased olid. Seda kinnitab ka Postimehe uudisnupp: http://sport.postimees.ee/070408/esi...ort/322172.php
                  samast artiklist...
                  «Värava ees on ju turvamehed, kuidas saadi üldse alkoholiga tribüünidele ning kus olid valvurite silmad hiljem,» imestas Puri.

Kus olid härra Puri silmad? Staadionil täitsa müüdi õlut ju
                  Aga sellise tunnistaja ütlused võib muidugi küll kahtluse alla seada tõepoolest.

Kommentaar

• Martin
                    Kõige kaunim klubi
                    • Aug 2001
                    • 14255

Algselt postitanud kasutaja zaz poolt
                    Kus olid härra Puri silmad? Staadionil täitsa müüdi õlut ju
                    Aga sellise tunnistaja ütlused võib muidugi küll kahtluse alla seada tõepoolest.
                    Või ei jooksnud ta staadionil amokki, et kiirelt kuskilt alkoholi saaks. Mis on muidugi laidetav, sest ÕIGE vänn ju kainelt mängu EI VAATA. Never ever nagu!
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• zaz
                      eduheidik
                      • Sep 2003
                      • 4587

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
                      Või ei jooksnud ta staadionil amokki, et kiirelt kuskilt alkoholi saaks.
                      kusjuures ei jooksnud ju keegi puhvetisabasse. aga koridor oli täis õlle limpsivaid mehi-naisi küll suht. Et ringi liikudes oli arusaada küll kohe, et õlut, siidirt jms pakutakse ikka.

aga selle vahejuhtumi kohta... tõde on kusagil olemas, kutsuge Mulder ja Scully!

Kommentaar

• saun
                        Reservmängija
                        • Aug 2006
                        • 164

Algselt postitanud kasutaja ballack poolt
                        nad tulid kallale mitte nad ei öelnud midagi. nad ei olnud venelased vaid tiblad. venelane on normaalne inimene aga tibla on tibla ehk keelt ei õpi ja laamendab ja süstib ja joob ja varastab jnejnejne.
                        Eks igal medalil ole alati kaks poolt, aga eks selline asi võib hinge täis ajada küll.

Kommentaar

• taku*
                          d-day
                          • Feb 2004
                          • 9678

kuidas teil see õnnestus, et 7 kesi 2 vastu.. ja ikka teie vend kiirabiga minema cool ma ütlen.

Kommentaar

• R10
                            Reservmängija
                            • Mar 2006
                            • 172

Algselt postitanud kasutaja zaz poolt
                            nii terava üldistamisvõime tõttu ma võtan mütsi maha sinu ees. ütle nüüd täitsa ausalt, kas sa said ikka aru, mida ma mõtlesin kui rääkisin automaatselt pika palli andmisest? kui siin ei julge ausalt välja öelda, siis vähemalt ära endale valeta, eks
                            No juuuuu ma siis ei saanud sinu jutust kohe üldse mitte midagi aru. Aga pole hullu, elame üle.

Aga noh taktikast on toredam rääkida kui mingist mõttetust kaklusest. Seda, et pea kõik joovad ja joobes inimesed kaklevad, ei muuda keegi lähiajal kohe kindlasti mitte. Peab ka muidugi märkima, et süüdi on alati vastaspool.

Kommentaar

• Üllar
                              Meeskonnaliige
                              • Feb 2004
                              • 328

Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
                              kuidas teil see õnnestus, et 7 kesi 2 vastu.. ja ikka teie vend kiirabiga minema cool ma ütlen.
                              äkki sen teeskles vigastust, et kuulsaks saada?

Kommentaar

• fcfloraforever
                                Eesti koondislane
                                • Jun 2007
                                • 4002

Homme kell 18.00 kõik Flora fännid A.Le Coq Arenale Florale balti liiga üliolulises kohtumises kaasa elama, vastaseks siis FK Ventspils kellele Lätis kaotati 2:0.

Kõik Arenale!!!
                                FC Flora

Kommentaar

Töötlen...