Algselt postitas pedro
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas pedroMa alati arvanud, et Lemsalu on normaalne mees, aga selliseid nalju teevad 10-12 aastased. Loodan, et ta ise satub ka seda artiklit lugema. Enne karjääri lõppu sai nii haleda asjaga hakkama."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackvat kus tuli ütlema. teiste silmas näeb pindu aga oma silmas palki ei näe. kuula tähelepanelikult mida venekeelsed kodanikud ja mitte kodanikud räägivad ja saad äkki selgeks mis klubiga on tegemist. olen kuulnud nii mõndagi ja põhjusega ütlen tiblade klubi mitte Eesti klubi. see et sa eestlane oled ei tähenda et see Eesti klubi on. pronksöö mässajate klubi on ja nii jääbki. nii kuidas mängijad nii ka fännid (mõlemid on kaklemishimulised nagu politsei logist lugeda võib).
Kalju - pedede klubi (roosa... kammoon)
TVMK - pole üldse mingi klubi
Trans ja Sillamäe Kalev - mingu üldse vene liigasse
Maag, vaprus, Tulevik - enamvähem
T. Kalev - säästuklubi
FLOOOORRRAAA - maailma ainuke normaalne jalgpalliklubi, terve eesti koondis peaks oleam fcflora... nagu vanadel headel aegadel
olen ma asjast õigesi aru saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustLevadia - tiblade klubi
Kalju - pedede klubi (roosa... kammoon)
TVMK - pole üldse mingi klubi
Trans ja Sillamäe Kalev - mingu üldse vene liigasse
Maag, vaprus, Tulevik - enamvähem
T. Kalev - säästuklubi
FLOOOORRRAAA - maailma ainuke normaalne jalgpalliklubi, terve eesti koondis peaks oleam fcflora... nagu vanadel headel aegadel
olen ma asjast õigesi aru saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackvat kus tuli ütlema. teiste silmas näeb pindu aga oma silmas palki ei näe. kuula tähelepanelikult mida venekeelsed kodanikud ja mitte kodanikud räägivad ja saad äkki selgeks mis klubiga on tegemist. olen kuulnud nii mõndagi ja põhjusega ütlen tiblade klubi mitte Eesti klubi. see et sa eestlane oled ei tähenda et see Eesti klubi on. pronksöö mässajate klubi on ja nii jääbki. nii kuidas mängijad nii ka fännid (mõlemid on kaklemishimulised nagu politsei logist lugeda võib).
politsei blogist mõtete hankimise asemel jägin ma ise, mis ümberringi toimub ja täiskasvanud inimesena teen sellest ka vastavad järeldused.
sa oled kõige ebameeldivam ja ebaviisakam inimene, kellega ma kokku olen puutunud ja sa kindlasti ei pahanda, kui ma edaspidi üritan kokkupuudet sinuga siin igati vältida.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroLevadial siiski eesti poisse ka, kelle vastu mul pole midagi. Purid, Teniste, Marmor näiteks tunduvad sümpaatsed.
Aga jah näiteks Andrejev tundub küll täpselt selline tüüp, kes pronksiööl laamendas kuskil ja kirus Eestit.
Ja billy: sinu tiblasemud ei hiilga just kõige vaimukamate hüüetega, vaid just vastupidi- peale ropendamise ei tule nende minimaalsest ajust ühtki asja.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
kas se peaks olema keelatud, mina isiklikult nii ei arva. täitsa hea võimalus vahel nii oma klubi tegevusi jälgida ja vajadusel kaasa elada või kuidas. vaevalt sa ise tahaksid ilma sellise netile juurdepääsuta olla, kui peaksid aega teenima satuma.
Algselt postitas yheksa Vaata postitustMiks söjaväes ajateenijaid interneti kallale lastakse?"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNojah, Eiko Saar ei saa vist väga hästi aru, kas palk tuleb Florast või EJList. Ega arvenumbrid samad pole? Müstiline mees.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar