Algselt postitas ballack
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ballackkaklevad, sõimavad, keele oskus jne.....nagu pronksöölgi oli. üleüldse, levadia fänn kõtt oma metallivaraste topikusse tagasi.
Ei nad joo alkoholi enne mängu ega mängu ajal, nad ei ropenda kunagi jne jne
Algselt postitas yheksa Vaata postitustMiks söjaväes ajateenijaid interneti kallale lastakse?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustLevadia - tiblade klubi
Kalju - pedede klubi (roosa... kammoon)
TVMK - pole üldse mingi klubi
Trans ja Sillamäe Kalev - mingu üldse vene liigasse
Maag, vaprus, Tulevik - enamvähem
T. Kalev - säästuklubi
FLOOOORRRAAA - maailma ainuke normaalne jalgpalliklubi, terve eesti koondis peaks oleam fcflora... nagu vanadel headel aegadel
olen ma asjast õigesi aru saanud?
Ja Kalju... FU!!Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustkus enver jääger mängib nüüd?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustHooaja alguses teatati, et liitus III liigas mängiva Kohila Püsivusega. Kuna aga EJL kodukal pole III liiga protokolle veel, siis ei tea kindlalt öelda, kas ta ikka mängib ka seal või mitte.Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nuutu Vaata postitustVõibolla tõesti, aga proff enam pole. Ses suhtes, et vigastus lõi auti, niipalju kui mina aru sain.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkuda kommenteerite, et Flora kodumängul on vähim publikut vooru peale?
jutu järgi ju et parimad fännid, parim stata, parimad tingimused pealtvaatajatel jne.
Fänne oli mängul nn tavaline hulk. Ligi 20 vist.Southendi mingid fännid olid ka oma pisikese lipuga mängul.Last edited by PraS; 11.05.08, 15:47.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar