mis asja see aasta mängiti ka eesti karikat?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmis asja see aasta mängiti ka eesti karikat?
Minu poolt kaasfännidele ja kogu suurele Flora perele veelkord palju-palju õnne! Üks tiitel meil olemas ja kohe-kohe sügisel saame ka meistritiitli omale"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmis asja see aasta mängiti ka eesti karikat?
Kommentaar
-
Mängu ei viitsi kommenteerida .Võit oli kindel nagu ma arvasin ,kuigi Tartu näitas esimesel poolajal väga korralikku mängu ja üldse parimat kogu kolmeses seerias. Tammeka fännid olid ka tublid ,et kohale tulid.Kuigi kaotasid aga juba finaali jõudminegi on saavutus.
Meie omad olid samuti hoos ja lõpp läks endalgi juba üsna emotsionaalseks.
Karikavõit on hea aga see aasta on põhirõhk siiski Meistritiitlil ja kui seda ei tule siis on surm purjede all. Ülejäänud mind absull ei huvita.Isegi koondise mängud on minu jaoks kama.FCF Forever
Kommentaar
-
Aitäh ka Flora fännidele võimsa kaasaelamise eest! Ja õnnitlused karikavõidu puhul!
Just mõlema meeskonna poolehoidjad olid need, kes minu jaoks tänase õhtu meeldejäävaks muutsid. Fiiling loeb. Kui finaalis oleks kohtunud näiteks fanerka ja narvalased, siis oleks ma ilmselt mängu telekast vaadanud.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Sieg Heil, teile ka, kallid florafännid.
Mäng oli lahe. Fännid olid kärakad, kuigi rohkem oli Tartu omasid kuulda (istusin Florale kusjuures lähemal). Samas tublid olid mõelemad. Väljakukohtunik tegi muidugi vahvalt nalja, kuid kahjuks läks Tartu mäng esimese sekundi vea raisku.
Aksalule eriline braavo kahe väga ilusa tõrje puhul.
Ahjaaa, särgi ja jakiga statal olla - sitaks külm oli.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSieg Heil, teile ka, kallid florafännid.Parem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nuutu Vaata postitusthuumor ei sure -va huumorikuningas
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar