Ballack, teil plaanis mingisugune fännide vaheline vutt ka ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas DIF Vaata postitustI can promise that we have bigger away support tha you
Copenhagen 2002 2500-3000
Dublin 2002 1500-2000
Torino 2004 1500-2000
31/7 1000+?
So how will you guys travel, by ship or plane?sigpic
Kommentaar
-
Kotter on pe*e!!!
Täiega tegi mängu ära!
Sellelt mehelt tuleks litsents ära võtta!
muidu mängust, et algus oli masendav kohe 1 minutil lasti narval ära lüüa ja siis tuli kotter ja võlus ei kusgilt penalti ja 0:2.Sido lõi ühe tagasi kui varsti lõi gruznov juba 1:3 nii lõppes ka poolaeg.
Teine poolaeg oli Flora juba suhtselt narvast üle löödi 2 väravat!Kahjuks ei tulnud kolmandat väravat.
ja kotteri paska ei hakka rääkima seda oli lihtsalt liiga palju.FC Flora
Kommentaar
-
Kurat, saage üle. Kui võidate, siis taote rusikaga vastu rinda ja karjute- Flora on maailma parim. Juhtute aga kaotama või viiki mängima, siis on kohe kohtunik süüdi või plats või tädi Maali või tont teab kes (mis).
Viik oli täna õiglane tulemus. Esimesel poolajal domineeris Tran ja teisel Flora. Transile sai minu arvates saatuslikuks nende lühikene pink.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKurat, saage üle. Kui võidate, siis taote rusikaga vastu rinda ja karjute- Flora on maailma parim. Juhtute aga kaotama või viiki mängima, siis on kohe kohtunik süüdi või plats või tädi Maali või tont teab kes (mis).
Viik oli täna õiglane tulemus. Esimesel poolajal domineeris Tran ja teisel Flora. Transile sai minu arvates saatuslikuks nende lühikene pink.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustLisaks ka kehv füüsiline vorm,päris varakult teisel poolajal narvakatel jalad olid krampis...mäng oli heaviik õiglane,kuigi lootnuks loomulikult võitu..Kotterilt nagu ikka kummaline vilepartii..ebaühtlane siis mu arust..
Mu arust kosub ta iga aastaga. Paar aasta pärast katab oma kehaga juab terve väravaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar