Päeval oli päris mitu striimi aga nüüd on kõik ära kukkunud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas lock Vaata postitustPäeval oli päris mitu striimi aga nüüd on kõik ära kukkunudFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNo kurat, mis toimub?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKas ainult mul Vikerraadios mingi Heli Lääts v?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkas pidi ülekanne seal olema?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustJep, spordiuudiste raames tuleb lülitus Rootsiga.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Midagi erilist pole vist olnud kummaltki poolt, Florast oli Anieril kümnenda minuti kandis võimalus, aga oli napilt mööda löönud. Rootslastel oli poolaja teisel poolel paar ohtlikku tsenderdust, aga Aksalu on seni kindel olnud. Ahjaa, varasemalt tuli Mikil üks hea tõrje veel teha.
Floral neli kornerit rootslaste kahe vastu, aga erilist ülekaalu pole vist väga kummalgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPääseks sealt viikingitemaalt viigiga, siis oleks väga bro. Lootust on hetkel (lootus on ka muidugi võidule veel).
Mis viigist sa sokid?
Flora PEAB täna võitma.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Miks ta ilmtingimata täna võitma peab? Nagu mängijate ja treeneri endi kommentaaridest enne minekut selgus, minnaksegi rohkem viiki tooma. Võõrsil viik Rootsi Allsvenskan klubiga on väga ilus tulemus.
Ega see muidugi ei tähenda, et võidumõtted üldse maha maetakse, aga küllap mängitakse suhteliselt kaitsest lähtuvalt."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar