Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMiks ta ilmtingimata täna võitma peab? Nagu mängijate ja treeneri endi kommentaaridest enne minekut selgus, minnaksegi rohkem viiki tooma. Võõrsil viik Rootsi Allsvenskan klubiga on väga ilus tulemus.
Ega see muidugi ei tähenda, et võidumõtted üldse maha maetakse, aga küllap mängitakse suhteliselt kaitsest lähtuvalt.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkas mitte rootslastega ei mängita????viikingit vanasti olid ikka norrakad"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustkas ei saagi nüüd siis kuulata raadiost ülekannet?
või mul lihtsalt vale sagedus?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKui täna Flora viiki mängib, siis jääb sellest väheks, et järgmisse ringi pääseda."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustkas ei saagi nüüd siis kuulata raadiost ülekannet?
või mul lihtsalt vale sagedus?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustImelik, Levadia kaotuse järel oled sa nende edasipääsus palju kindlam kui Flora viigi puhul.
Loodetavasti saavad mõlemad edasi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmida vittu.3 minti enne lõppu lasevad ahvid muusikat!!!!dibiilikudFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitusttra aru ma ei saa mis idikad seal faking vikerraadios töötavad!!!!!!!!!!!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar