Algselt postitas Nahkpea

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

FC Flora

Collapse

X
- 

Kui täna Flora viiki mängib, siis jääb sellest väheks, et järgmisse ringi pääseda.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMiks ta ilmtingimata täna võitma peab? Nagu mängijate ja treeneri endi kommentaaridest enne minekut selgus, minnaksegi rohkem viiki tooma. Võõrsil viik Rootsi Allsvenskan klubiga on väga ilus tulemus.
Ega see muidugi ei tähenda, et võidumõtted üldse maha maetakse, aga küllap mängitakse suhteliselt kaitsest lähtuvalt.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

Viikingite asuala laius praeguse Norra, Rootsi ja Põhja-Taani territooriumil. Ega siis tollal selliseid riigipiire ei tunnistatud. Aga aitab nüüd ajalootunnist.Algselt postitas budulojus Vaata postitustkas mitte rootslastega ei mängita????viikingit vanasti olid ikka norrakad"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
 - 

mul tuleb mingi mõtetu musa praegu.Algselt postitas zaz Vaata postitustkas ei saagi nüüd siis kuulata raadiost ülekannet?
või mul lihtsalt vale sagedus?FC Flora
Kommentaar
 - 

Imelik, Levadia kaotuse järel oled sa nende edasipääsus palju kindlam kui Flora viigi puhul.Algselt postitas Rein Vaata postitustKui täna Flora viiki mängib, siis jääb sellest väheks, et järgmisse ringi pääseda.

"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
 - 

Algselt postitas zaz Vaata postitustkas ei saagi nüüd siis kuulata raadiost ülekannet?
või mul lihtsalt vale sagedus?
Kommentaar
 - 

Kindlat pole siin midagi. Ei Floral ega Levadial.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustImelik, Levadia kaotuse järel oled sa nende edasipääsus palju kindlam kui Flora viigi puhul.
Loodetavasti saavad mõlemad edasi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

tra aru ma ei saa mis idikad seal faking vikerraadios töötavad!!!!!!!!!!!Algselt postitas budulojus Vaata postitustmida vittu.3 minti enne lõppu lasevad ahvid muusikat!!!!dibiilikudFC Flora
Kommentaar
 - 

nagu juba KalevSpordis et enne lõppu paneme reklaami peale aga nemad musaAlgselt postitas brandisco Vaata postitusttra aru ma ei saa mis idikad seal faking vikerraadios töötavad!!!!!!!!!!!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar