Tripp tehtud, Tartus käidud. Igati lahe reis oli. Ainult mäng oli kehv. Alguses lootsime umbes 8-0 võitu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustTripp tehtud, Tartus käidud. Igati lahe reis oli. Ainult mäng oli kehv. Alguses lootsime umbes 8-0 võitu.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustnii.. ma loodan, et flora ikka täna kaotab, see oleks õiglane tulemus.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustnii.. ma loodan, et flora ikka täna kaotab, see oleks õiglane tulemus.
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitusteestlane (kui taku ikka on eestlane !?) on ikka imelik olevus. unistab võõra võidust, sest kodusel MV-l teise klubi fänn. eurosarjades ootan ikka Eesti klubide võitu, sest siis pääseb edasi ja võib näha teisi huvitavaid vastaseid kodust kaugele sõitmatakaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitusteestlane (kui taku ikka on eestlane !?) on ikka imelik olevus. unistab võõra võidust, sest kodusel MV-l teise klubi fänn. eurosarjades ootan ikka Eesti klubide võitu, sest siis pääseb edasi ja võib näha teisi huvitavaid vastaseid kodust kaugele sõitmata
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustAga klubi, mille mõned fännid on rassistid väärib head???
Kommentaar
-
Pole küll otseselt Flora teema, aga PraS on vist idahõimude esindaja ja kindlasti oli ta UEFA karika finaalis Zeniidi poolt. Huvitav, kuidas ta küll suutis, arvestades kui rassistlikud on Zeniidi fännid. Veerandfinaalis prantslastega mängides kandis seal nii mõnigi mees KKK mütse.
Aga selle "olen teise Eesti klubi vastu" teema pani Vähetuntud vutivaatleja oma postitusega juba paika ja aitab nüüd küll sellest."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPole küll otseselt Flora teema, aga PraS on vist idahõimude esindaja ja kindlasti oli ta UEFA karika finaalis Zeniidi poolt. Huvitav, kuidas ta küll suutis, arvestades kui rassistlikud on Zeniidi fännid. Veerandfinaalis prantslastega mängides kandis seal nii mõnigi mees KKK mütse.
Aga selle "olen teise Eesti klubi vastu" teema pani Vähetuntud vutivaatleja oma postitusega juba paika ja aitab nüüd küll sellest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPole küll otseselt Flora teema, aga PraS on vist idahõimude esindaja ja kindlasti oli ta UEFA karika finaalis Zeniidi poolt.
Samas saan neist aru, sest suur hulk venelasi tõesti ei hiilga oma käitumisega, aga jorsse on igast rahvusest
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar