Tripp tehtud, Tartus käidud. Igati lahe reis oli. Ainult mäng oli kehv. Alguses lootsime umbes 8-0 võitu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Ega see et teil üks mäng kõik õnnestus ning 7:1 võitsite, see ei tähenda et iga mäng nii peaks minema. Võtsite võidu ning see on peamine ja see on täiesti normaalne et eeldatavalt nõrgemad on võimelised mängima kui võrdne võrdsega.Algselt postitas JanK Vaata postitustTripp tehtud, Tartus käidud. Igati lahe reis oli. Ainult mäng oli kehv. Alguses lootsime umbes 8-0 võitu.
Kommentaar
-
Flora mäng peaks olema järgmisel neljapäeval.Algselt postitas taku* Vaata postitustnii.. ma loodan, et flora ikka täna kaotab, see oleks õiglane tulemus.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
eestlane (kui taku ikka on eestlane !?) on ikka imelik olevus. unistab võõra võidust, sest kodusel MV-l teise klubi fänn. eurosarjades ootan ikka Eesti klubide võitu, sest siis pääseb edasi ja võib näha teisi huvitavaid vastaseid kodust kaugele sõitmataAlgselt postitas taku* Vaata postitustnii.. ma loodan, et flora ikka täna kaotab, see oleks õiglane tulemus.
Kommentaar
-
mine Levadia teemasse ja loe eilseid postitusi ja näed, et neid "imelikke olevusi" on küll ja veelAlgselt postitas spekter Vaata postitusteestlane (kui taku ikka on eestlane !?) on ikka imelik olevus. unistab võõra võidust, sest kodusel MV-l teise klubi fänn. eurosarjades ootan ikka Eesti klubide võitu, sest siis pääseb edasi ja võib näha teisi huvitavaid vastaseid kodust kaugele sõitmatakaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Selle teemaga seoses meenub üsna mitmete aastate tagune intervjuu ühe Leedsi fänniga enne ManU meistriteliiga mängu (vist Prantslastega). Selles küsiti Leedsi fänni käest, mis tulemust ta ootab? Ja Leedsi fänn ütles silmagi pilgutamata, et ta loodab ManU kaotust. Tegelikult on selline käitumine üsna tavapärane, kus näiteks rahvusvahelistes kohtumistes oodatakse oma koduse rivaali suurt kaotust. Seega ei ole põhjust hädaldada. Tegelikult ei saagi aru, miks peaks tavapärases situatsioonis vihatavale klubile mingis teises olukorras kaasa elama. See näitab, et tegelikult ei omata tõsiselt toetatavat klubi ja ollakse lihtsalt kaasajooksjad.Algselt postitas spekter Vaata postitusteestlane (kui taku ikka on eestlane !?) on ikka imelik olevus. unistab võõra võidust, sest kodusel MV-l teise klubi fänn. eurosarjades ootan ikka Eesti klubide võitu, sest siis pääseb edasi ja võib näha teisi huvitavaid vastaseid kodust kaugele sõitmata
Kommentaar
-
Vägev argument sul. Ma kardan , et maailmas on üsna vähe klubisid kelle fännide seas ei oleks ühtegi ultraparempoolsete vaadetega fänni.Algselt postitas PraS Vaata postitustAga klubi, mille mõned fännid on rassistid väärib head???
Kommentaar
-
Pole küll otseselt Flora teema, aga PraS on vist idahõimude esindaja ja kindlasti oli ta UEFA karika finaalis Zeniidi poolt. Huvitav, kuidas ta küll suutis, arvestades kui rassistlikud on Zeniidi fännid. Veerandfinaalis prantslastega mängides kandis seal nii mõnigi mees KKK mütse.
Aga selle "olen teise Eesti klubi vastu" teema pani Vähetuntud vutivaatleja oma postitusega juba paika ja aitab nüüd küll sellest."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Olen täitsa eestlane ning hoian eestlastele pöialt. UEFA Cupi finaali ei vaadanudki. Enne kui hakata teisi parastama siis tuleks vähe peegli ka vaadata mitte lahmida.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPole küll otseselt Flora teema, aga PraS on vist idahõimude esindaja ja kindlasti oli ta UEFA karika finaalis Zeniidi poolt. Huvitav, kuidas ta küll suutis, arvestades kui rassistlikud on Zeniidi fännid. Veerandfinaalis prantslastega mängides kandis seal nii mõnigi mees KKK mütse.
Aga selle "olen teise Eesti klubi vastu" teema pani Vähetuntud vutivaatleja oma postitusega juba paika ja aitab nüüd küll sellest.
Kommentaar
-
Jätkates OT-d: Mina olin ka UEFA Cupi finaalis Zeniidi poolt ja minu teada oli Piiteri klubi poolt ka väga palju teisi eestlasi, mis seal nii imelikku siis on ? Siin foorumis olevate kasutajate kelle avataril on FC Flora logo, nende inimeste venelaste vastasus on läinud täiesti mõttetuks, nagu oleks nende vihkamine lahe.........Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPole küll otseselt Flora teema, aga PraS on vist idahõimude esindaja ja kindlasti oli ta UEFA karika finaalis Zeniidi poolt.
Samas saan neist aru, sest suur hulk venelasi tõesti ei hiilga oma käitumisega, aga jorsse on igast rahvusest
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar