Algselt postitas Sen
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustHomme, mul sünna. Flora fännid ja muidu lahedad tüübid olete oodatud Muru 8 aeda, teeme sashlikut ja õlut ja arutame seda jalgpalli värki.
Konsulteerides siin targematega siis jätame siiski selle boikotti ära, mõtleme miskit muud välja!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustsoovin sulle ette palju õnne sünnipäevaks.loodan et ei pahanda aga mina olin see kes SLõhtulehte sellest eilsest jamast teavitas,krt ükskord peab see politsei poolt liigne vägivald lõppema!ära siis pikka viha pea
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustTänan, slolehega see värk et enne 20 aug EJL koosolekut ja enne seda toimuvat politsei ja EJL koosistumist mingit teavet minu poolt neile kahjuks ei tule, vastu tulles EJL-le.
Variante mida teha on mitu..otsatribüün tühjaks jätta ja sinna panna plagu tänusõnadega märulipolitseile ja Tohverile,kellel valulävi puudub ja FCF fännid kõigile teadaolevalt vastumeelsed on..Ise olla siis otsatribüüni teiisel korrusel(siiski poisse omal kohal toetamas)või kolida vastasfännide tribüünile..näidates ,et sellel tribüünil olles ei juhtu sinuga midagi
või mis iganes variant..sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustTänan, slolehega see värk et enne 20 aug EJL koosolekut ja enne seda toimuvat politsei ja EJL koosistumist mingit teavet minu poolt neile kahjuks ei tule, vastu tulles EJL-le.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustära siis pikkaviha pea ja ehk kunagi staadionil kohtume kui politsei inimlikumaks on muutunud ja tohver sule sappa on saanud
vähe sellest, nüüd tunneb epl ka huvi
huvitav kus nad enne mängu olid ja miks mingit intervjuud ei tahtnud?
aga eks vägivald kahjuks müüb...
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitusteiei, pole miskit
vähe sellest, nüüd tunneb epl ka huvi
huvitav kus nad enne mängu olid ja miks mingit intervjuud ei tahtnud?
aga eks vägivald kahjuks müüb...
aga kas sulle tehti siis trahvi ka ja mis oli põhjendus?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Jõhker ikka. Mingit kaklust ei olnud, laamendamist ei olnud, toolid ei lennanud...väga lame vabandus ikka politsei poolt, et "provotseerimine". No keda perset seal provotseerida oli?!
Isiklikult arvan, et Tohver korraldas kogu selle mürgli ainult sellepärast, et tagasi teha eelmise aasta mängude eest, kus ta väravas oli ja me teda "tohver-kohver-kõigi ohver" kutsusime. Nüüd kus ta oli suur ülemus, siis oli hea kohe Kunni ja Seni karistada.
Homme tuleme Muru 8 ja teeb väikse Viienda Sektori koosoleku vms.. mõtleme välja, kuidas oma protesti avaldada.Parem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustIse ei poolda mängude boikoteerimist,sest mängijad ja klubi pole selles süüdi kui jõustruktuurid ei tea kuidas käituda või vähemalt oleks viisakas käituda..Siin on küsimus kui aus olla diskrimineerimises..Vabandus et neid on nii palju ja lasta teha mida tahavad on nõme(D.I.F fännid siis)..Lasknud siis pronksiööl ka teha mis tahtnuks (sry selle poliitilise võrdluse eest)..Ja siis kui tuleb veel rohkem tegelinskeid ja lihtsalt linna sodiks peksavad vaatab eesti politsei nurga tagant ,et mis toimub?
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustaga kas sulle tehti siis trahvi ka ja mis oli põhjendus?
põhjuseks oli provotseeriv!?!?! käitumine, politsei sõimamine
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitusttrahvi ei tehtud, eks ilmselt asi läheb kuskile otsustamisele
põhjuseks oli provotseeriv!?!?! käitumine, politsei sõimamineMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustAinult politseid süüdistada pole mõtet. Tõenäoliselt oli nad saanud EJL ilt ja (või) Flora juhtkonnalt selged juhised kuidas käituda ja mida teha. Politseinikud täidavad ainult käske ja nüüd kõiki politseinike sõimata on ka kohatu.
See on puhas Viikmaa ja Kõrgemaa teema. Kõrgemaa on mul msn-is ka ja muidugi vennalt tuli mõnusat valet kui see tingimisi asi oli, siin figureerib ta 2mx all vms.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar