320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustTubli Uiboleht.
EJLiit peaks mingi nipiga Politseile selgeks tegema, et staadionil ja eriti fännisektoris ei ole võimalik kehtestada avaliku korra reegleid, mis on normaalsed väljaspool staadioni.
No sellist jama on ikka väga raske kommenteerida.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustLinki siis ka: http://www.reporter.ee/2008/08/01/ja...rmutult-peksa/
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustAll cops are bastards.
Irooniadetektor on kahe vahel, noh.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas ballacksa ei tea sittagi mis toimus (sa ei näinud) siis seega ole vait.
Oleks võinud ju pudeli korraks käest ära panna ning reporterimeestega enne kokku leppida, et kas näitad kõhtu või mitte. Praegu oli seal ju selline dialoog:
Reporter: On sul mingisuguseid jälgi ka?
Sen: Kõhu peal on aga ma vist ei hakka näitama aga...
Reporter: No näita näita
Sen: ...käed on siit sinised ja pruunid...
Reporter: Aga näita ka kõhtu, sest siis sul on pärast vähemalt mingisugune tõendusmaterjal olemas. Tõsiselt, tõuse korra püsti ja tõmba särk üles.
Sen: Kuskil siin on aga ma ei hakka parem näitama.
Reporter: Tõsiselt, näita siis korra.
Sen: Ei, tõsiselt, ma ei näita...
Kahju, aga see on ju hale missugune mulje sellest telekavaatajale, kes asjast mitte midagi ei tea, jäi.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSilmapööritus.
Wikipedia does not have an article with this exact name. Please search for The A.C.A.B in Wikipedia to check for alternative titles or spellings.
Start the The A.C.A.B article or add a request for it.
Search for "The A.C.A.B" in existing articles.
Look for pages within Wikipedia that link to this title.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustoot-oot. Reporter väidab, et suuremaid kakluseid Flora ja Djurgardeni fännide vahel ei olnud? Väiksemaid oli siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackkuna eile seni sünnipäeval paljud tahtsid ühe loo sõnu siis siin nad on:
levadia, levadia metallivargil jälle käis
Kuusakoskis tihti käib ahahahahhhhaaaaa
"meie mees - moskva" viisiga siis laulda
eilse seni sünnipäeva kohta.......täiesti vägivaldsed huligaanid on ikka Flora fännid (Kalju ja Kuressaare fännid ja levadia fänn samuti)Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustballack, kuidas sa Levadia fänniga koos grillida suutsid?!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar