Mina Muru tn 8 enam ei lähe
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Suured tänud härradele, kes mind eile Muru tänavalt koju sõidutasid, ilma teie abita oleks see olnud ikka vääääga raske"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustSuured tänud härradele, kes mind eile Muru tänavalt koju sõidutasid, ilma teie abita oleks see olnud ikka vääääga raskeParem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Algselt postitas Elari#3 Vaata postitustKINO sai kõvasti.Basseini lendas sama palju Pantreid kui nad Transile väravaid lõik .Tore oli .Sain paljude uute inimestega tuttavaks jne
Jube hea oli näha nii palju sõpru koos.
Bassein oli lahe eksole...
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustTänud teile kallikesed kes käisid muru 8-st läbi ja kes mulle helistasid. Üheskoos oleme tugevad, Levadia, Kalju, Kalev, Pärnu, Kuressaare!
Jube hea oli näha nii palju sõpru koos.
Bassein oli lahe eksole...
Pane videod ülesFC Flora
Kommentaar
-
Tahaks vabandada selle postituse pärast mis oli 2 päeva tagasi tehtud ja mis puudutas Pohlakut ja Kunni. Kahjuks ei saanud hr Pohlak seda teadet kätte ja uus teade läheb homme teele.
Aga härra Uiboleht võiks natuke vaiksemalt võtta, DianaLE msn' is mind taga rääkida ei ole eriti ilus, tahad mulle midagi öelda siis tead väga hästi mu tel.nr
Homme,nagu mulle lubati saame kokku EJL-ga ja arutame asju.
parandasin postitust et keegi ekslikult ei arvaks et Diana mind taga räägib.
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustSuured tänud härradele, kes mind eile Muru tänavalt koju sõidutasid, ilma teie abita oleks see olnud ikka vääääga raske
teid oli päris palju eile mu sünnal aga millegipärast lendasite just teie päris hästi basseini
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitusttänud teile ka kallid pantrid
teid oli päris palju eile mu sünnal aga millegipärast lendasite just teie päris hästi basseini
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustVõitjad lendavadki
pets vist ainult hakkas põkkima
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustoligi vist nii et niipalju kui väravaid lõite narvale, niipalju ka basseini lendasite,
pets vist ainult hakkas põkkimaFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustPets hakkab vanaks jääma
Mina teiega ei suuda enam sammu pidada"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustAga härra Uiboleht võiks natuke vaiksemalt võtta, DianaLE msn' is mind taga rääkida ei ole eriti ilus
parandasin postitust et keegi ekslikult ei arvaks et Diana mind taga räägib
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar