Algselt postitas taku*
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas willane Vaata postitustkas keegi teab, mis Soome Jalgpalliliidu autasu/aunimetus see on ja mille eest see Pasile anti?
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKas keegi homme Narva sõidab? Ma lihtsalt küsin ,endal mineku plaane ei ole.
tooh ,jätad võiskonna üksi võitlema NarvasOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitusttooh ,jätad võiskonna üksi võitlema Narvas
Kommentaar
-
Tõesti ei osanud loota ,et Henri Anierist saab juba sel hooajal Floras nii kõva tegija. Suurepärased väravad ja eriti teise puhul meeldis mulle ,kuidas luges mängu ja kasutas kaitsja apsaka ära. Esimene oli samuti nagu jalgpalliaabitsast .Tubli Henri ja loodame ,et hoog jätkub kui U-19 varsti mängima hakkab.FCF Forever
Kommentaar
-
Mina seda Lehiste tööd nii väga ei tunne aga pedro jutus on iva sees. Praegu oleks paras aeg välisklubide poole kiigata. Kindlasti on mõni skaut U-19 turniiri ajal Tallinnas ja siin võib silma jääda. Väga tähtis on pere toetab poisi tegemisi ja Henri isa on samuti tõsine jalkafännFCF Forever
Kommentaar
-
Anier on tõesti suurepärane, ta ju liitus Flora põhimeeskonnaga duublist vist alles poole hooaja pealt? ja noh juba 11 väravat, +lõi ta ka viimati karikamängus värava. Loodetavasti Eesti esimene TÕELINE tipp ründes, pärast Operit ja Zelinskit ning muidugi loodame, et ta jõuab neist veelgi kaugemale.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKui see vaid ka kaitseliiniga nii oleks...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustVäga tähtis on pere toetab poisi tegemisi ja Henri isa on samuti tõsine jalkafänn
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar