Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Flora
Collapse
X
-
-
Urmar, kus sa oled? Täna ei kaitsegi kõike Floraga seonduvat?
Võtame näite, on tööandja ning töötaja. Ühel heal päeval ütleb tööandja töötajale, näe sa oled head tööd teinud, tõstame su palka 30%. Kolme päeva pärast, kui on konsulteeritud sõbraga, kes annab nõu, et mismõttega sa palka ikka tõstad, otsutab tööandja sellest loobuda ning jätab palja samaks.
Minu arvates analoogne juhtum. Täielik näkkusülitamine.Kommentaar
-
Ma arvan samuti ,et Kalju fännidel pole mõtet väga põdeda . Kasimiril on plusse ,kuid on ka miinuseid.Ta lõi küll eelmisel hooajal 10 kolli vist aga väga palju super häid olukordi jättis realiseerimata. Ühes mängus, Kalevi , vastu kus võib öelda ,et me kaotasime kullalootused ei suutnud ta mitmes 100 taalases olukorras palli väravasse saata. Üsnagi ebastabiilne.
Ja vaatamata sellele ,et Romario lubas meile kõigile tappa anda
on Kalju mulle ikkagi sümpaatne klubi.
Pekske Pohlakut ,kui tahate aga tehke seda täringujalgpallis nagu mina eile
.
FCF ForeverKommentaar
-
Ära nüüd üle ka pinguta, esiteks ei lähe see näide kohe kuidagi antud situatsiooniga kokku, teiseks ei näe ma hetkel isegi mingit eetilist halba külge antud situatsioonis, suusõnalistest kokkulepetest rääkimata. Näiteks Puri väntsutuste kõrval on see üleminek poisike.Urmar, kus sa oled? Täna ei kaitsegi kõike Floraga seonduvat?
Võtame näite, on tööandja ning töötaja. Ühel heal päeval ütleb tööandja töötajale, näe sa oled head tööd teinud, tõstame su palka 30%. Kolme päeva pärast, kui on konsulteeritud sõbraga, kes annab nõu, et mismõttega sa palka ikka tõstad, otsutab tööandja sellest loobuda ning jätab palja samaks.
Minu arvates analoogne juhtum. Täielik näkkusülitamine.BVB - VaprusKommentaar
-
siis on vist suisa kahju, et lahti ei saanud?Ma arvan samuti ,et Kalju fännidel pole mõtet väga põdeda . Kasimiril on plusse ,kuid on ka miinuseid.Ta lõi küll eelmisel hooajal 10 kolli vist aga väga palju super häid olukordi jättis realiseerimata. Ühes mängus, Kalevi , vastu kus võib öelda ,et me kaotasime kullalootused ei suutnud ta mitmes 100 taalases olukorras palli väravasse saata. Üsnagi ebastabiilne.
(vahva poliitilis-psühholoogiline jada kulgeb siin teemas)Kommentaar
-
Puri väntsutused Borussias said just otsa. Ja nüüd on Kasimiri üleminek jällegi kõige tähtsam teema meie jalgpallisÄra nüüd üle ka pinguta, esiteks ei lähe see näide kohe kuidagi antud situatsiooniga kokku, teiseks ei näe ma hetkel isegi mingit eetilist halba külge antud situatsioonis, suusõnalistest kokkulepetest rääkimata. Näiteks Puri väntsutuste kõrval on see üleminek poisike.
FCF ForeverKommentaar
-
Mulle tundub ka see Kalju fänni(de) hädakisa ülereageerimisena. Samas, ega ma täpseid asjaolusid ka ei tea, seega ei kiirusta järeldusi tegema.
Kui Pedro väitis, et siin foorumis on läbi käinud asjaolu, et Kasimir pole piisavalt arenenud. Einooh, mis suurt arengut on oodata sellises vanuses mängijalt? Tema toodi Florasse mängima, mitte õppima. Tooge siis juba mõni näide suure arenguhüppe teinud sellises vanuses mängijatest?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. ChestertonKommentaar
-
Proovi nüüd minu postitus uuesti läbi lugeda, kohe mitu korda. Kui ikka jõuad samale järeldusele (postituse sisus), siis otsi mind aastalõpukal üles. Seletan personaalselt.Algselt postitanud kasutaja ballack pooltzaz - seda uudist ma teadsin juba enne uudise välja tulemist internetiavarustesse (tõestaja on olemas). Üleminek oli lihtsalt paaris punktis mis nõudsid täitmist kuid kõik neist ei sanud täidetud ja järelikult ka ei toimunud üleminek.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]FC FloraKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar