Wuppi, sa Kalju või flora poolt..? Jääb arusaamatuks hetkel.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustWuppi, sa Kalju või flora poolt..? Jääb arusaamatuks hetkel."The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMul oleks selline huvitav ettepanek, et tehke mängu ka selle klubiga, kuhu Rautiainen just läks. Kas siis hooaja alguses või lõpus.. See oleks huvitav"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMul oleks selline huvitav ettepanek, et tehke mängu ka selle klubiga, kuhu Rautiainen just läks. Kas siis hooaja alguses või lõpus.. See oleks huvitavFCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustOoo.. see oleks õite magus mäng Võiks teha suvel siis ,kui meil liigas paus.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustFlora II-Ajax mängisid täna 1:3
ütleks nii, et ühed ründasid ja teised lõid väravaid
Kommentaar
-
Noh See tänane Flora vs Kalju mäng oli üpriski humoorikas iseenesest.Tuli välja et platsi ääres oleme küll kõvad mehed ütlema ja seletama,aga platsi peal tühjagisa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustAga fännimängust nii palju, et nr. 9 mängis samal päeval ka Flora II eest. Flora fännid karjusid ilusti roosad üle, tegid rohkelt möllu ja toetasid meid vägagi.
Aga mis mina räägin, üritust ei näinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustNoh See tänane Flora vs Kalju mäng oli üpriski humoorikas iseenesest.Tuli välja et platsi ääres oleme küll kõvad mehed ütlema ja seletama,aga platsi peal tühjagi
nüüd peab rematchiks treenima hakkamaFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustJa lõhkusid ilusti oma kodustaadionit. Naised saunsas rääkisid, et Jan oli man of the shit olnud
Aga mis mina räägin, üritust ei näinud.
Lõhkusid kodustaadionit? Naljateed. Sa oled küll vastav mees enda roosade pantritega rääkima staadionite lõhkumisest ja rüüstamisest. mulle meenub vägagi teie tehtud trikk pärnus,ning ka Arenal kui peldiku paberirullid hakkasid lendama.Niiet selle kohapealt arvan,et peaksid vaikima,Aga kui jutt toolidele siiski,siis peaks mainima,et need toolid mida lennutati,olid ammu enne floralaste tulekut purukssa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
nüüd peab rematchiks treenima hakkama"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar