Algselt postitas Wuppi
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustNaised saunsas rääkisid, et Jan oli man of the shit olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustLõhkusid kodustaadionit? Naljateed. Sa oled küll vastav mees enda roosade pantritega rääkima staadionite lõhkumisest ja rüüstamisest. mulle meenub vägagi teie tehtud trikk pärnus,ning ka Arenal kui peldiku paberirullid hakkasid lendama.Niiet selle kohapealt arvan,et peaksid vaikima,Aga kui jutt toolidele siiski,siis peaks mainima,et need toolid mida lennutati,olid ammu enne floralaste tulekut puruksI`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas Aadu ja viinadVäga lahe üritus oli. Lootsin küll terake rohkem kalju toetajaid aga ma arvan et meid oli kuulda küll. Kui läksin rääkima vastas poole fännidega siis osad tüübid lihtsalt keerasid selja ja andsid mõista et võin ära minema minna. Kuigi mulle väga meeldib selline fännide ühendus nagu "parem tiib" ja mulle meeldib ka nende ideoloogia siis selline suhtumine lisas väikese tõrva tilga minu meepotti.
Aga muidu päikest siia niigi sombusesse maailma.
Väga tore on kuulda,et keegi ka Paremat Tiiba sallib ja kõiges ka pattuoinaks ei pea,nii nagu üldjuhul on.Vb oli asi selles,et kõik inimesed hakkasid mõtlema,et tullakse jälle midagi halisema kui ``halvad`` ollaks ja ei tahetud seda kuulata.Igasthaes minu vabandused sinu ees parema tiiva eest Märtsis tule ja proovi uuesti konktakteerudasa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Kõik oli rokenroll ja buugivuugi... Ühesõnaga: Vägev!
Respekt Paremale tiivale, paarile kutile 5. sektorist ja Kalju fännidele, kes talispordifännidest fanaatikutena viitsisid enda persed -10 kraadiga ikkagi Lillekülla vedada ja häälekalt kaasa elasid...
Platsil me võisime kotti saada, kuna poisid mängisid esimest korda üldse koos, kuid tribüünil võimutsesime me ülekaalukalt.
Mingit olematut staadioni lõhkumist ei hakka ma isegi kommenteerima ja vpiigo, whoever.... Tule ütle seda kunagi otse näkku, ahv.
Hu Hu Hu Hu Hu Hu Flora, Hu Hu Flora, Hu Hu Flora!Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Algselt postitas 818 Vaata postitustKõik oli rokenroll ja buugivuugi... Ühesõnaga: Vägev!
Respekt Paremale tiivale, paarile kutile 5. sektorist ja Kalju fännidele, kes talispordifännidest fanaatikutena viitsisid enda persed -10 kraadiga ikkagi Lillekülla vedada ja häälekalt kaasa elasid...
Platsil me võisime kotti saada, kuna poisid mängisid esimest korda üldse koos, kuid tribüünil võimutsesime me ülekaalukalt.
Mingit olematut staadioni lõhkumist ei hakka ma isegi kommenteerima ja vpiigo, whoever.... Tule ütle seda kunagi otse näkku, ahv.
Hu Hu Hu Hu Hu Hu Flora, Hu Hu Flora, Hu Hu Flora!I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustOh, bussis saab internetti kasutada, ma ei teadnudki. Kas nendes Eurolines bussides midagi head veel on? Kukleid ka pakutakse?
Hea on see,et oleme bussijuhiga ainukesed reisijad ausõna. Aga kukleid ei ole, need jäid Vilniuses bussijaama ,kõndisid seal ringi ja küsisid 30.- euri ühe suutäie eestFCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustHea on see,et oleme bussijuhiga ainukesed reisijad ausõna. Aga kukleid ei ole, need jäid Vilniuses bussijaama ,kõndisid seal ringi ja küsisid 30.- euri ühe suutäie eest
Kommentaar
-
Algselt postitas Medrox Vaata postitustkui riiast läbi kimad,, siis anna teada, mis u19 seis on. kurat kuskilt ei leia seisu.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMa loksun praegu Vilniuse-Riia vahelises Eurolinesi bussis, tegin Flora koduka lahti ja näen ,et saame Narva sibulate käest 0-2 põske. Mis tomub krt.?
Kas hakkab jälle nuss pihta nagu eelmise hooaja alguses?
Tundub ,et Narva eelmine mäng Levadiaga 0-0 polnudki koba .
Kommentaar
-
Algselt postitas Medrox Vaata postitustkui riiast läbi kimad,, siis anna teada, mis u19 seis on. kurat kuskilt ei leia seisu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar