Tänane mäng näitab ära kas Flora võidab see aasta ML.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustTänane mäng näitab ära kas Flora võidab see aasta ML.
Narva oli parem ,kui arvasin ja meil vedas ropult ,et nad oma võimalusi ära ei löönud.FCF Forever
Kommentaar
-
On äärmiselt tore, et Flora koduleht pakub meistri-ja esiliiga mänguseise reaalajas. Aga kas ei oleks loogiline, et seda pakuks jalkaliidu koduleht? Muutusi mänguseisudes edastavad EJL-i mänguinspektorid, kui õigesti mõistan? seega peaks see info olema siis ka teistele klubidele reaalajas kättesaadav, kui sooviksin näiteks Kalju kodukal neid edastada?
Mitte, et mul selle vastu midagi oleks, et Flora kodulehel selline info jookseb aga tekkib küsimus, kas mõni on võrdsete seas võrdsem..."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustOn äärmiselt tore, et Flora koduleht pakub meistri-ja esiliiga mänguseise reaalajas. Aga kas ei oleks loogiline, et seda pakuks jalkaliidu koduleht? Muutusi mänguseisudes edastavad EJL-i mänguinspektorid, kui õigesti mõistan? seega peaks see info olema siis ka teistele klubidele reaalajas kättesaadav, kui sooviksin näiteks Kalju kodukal neid edastada?
Mitte, et mul selle vastu midagi oleks, et Flora kodulehel selline info jookseb aga tekkib küsimus, kas mõni on võrdsete seas võrdsem...
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustasi on ikka nii, et mina helistan inspektorile, mitte nemad mulle."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustasi on ikka nii, et mina helistan inspektorile, mitte nemad mulle.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustasi on ikka nii, et mina helistan inspektorile, mitte nemad mulle.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar