Tänane mäng näitab ära kas Flora võidab see aasta ML.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Tänane mäng ei näidanud veel mitte sittagi .Igatahes sellise mänguga jääme hooaja lõppedes sinna ,kus me praegu oleme ehk siis neljandale kohale. Parandama peab väga ,väga palju.Algselt postitas erxu Vaata postitustTänane mäng näitab ära kas Flora võidab see aasta ML.
Narva oli parem ,kui arvasin ja meil vedas ropult ,et nad oma võimalusi ära ei löönud.FCF Forever
Kommentaar
-
On äärmiselt tore, et Flora koduleht pakub meistri-ja esiliiga mänguseise reaalajas. Aga kas ei oleks loogiline, et seda pakuks jalkaliidu koduleht? Muutusi mänguseisudes edastavad EJL-i mänguinspektorid, kui õigesti mõistan? seega peaks see info olema siis ka teistele klubidele reaalajas kättesaadav, kui sooviksin näiteks Kalju kodukal neid edastada?
Mitte, et mul selle vastu midagi oleks, et Flora kodulehel selline info jookseb aga tekkib küsimus, kas mõni on võrdsete seas võrdsem..."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
asi on ikka nii, et mina helistan inspektorile, mitte nemad mulle.Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustOn äärmiselt tore, et Flora koduleht pakub meistri-ja esiliiga mänguseise reaalajas. Aga kas ei oleks loogiline, et seda pakuks jalkaliidu koduleht? Muutusi mänguseisudes edastavad EJL-i mänguinspektorid, kui õigesti mõistan? seega peaks see info olema siis ka teistele klubidele reaalajas kättesaadav, kui sooviksin näiteks Kalju kodukal neid edastada?
Mitte, et mul selle vastu midagi oleks, et Flora kodulehel selline info jookseb aga tekkib küsimus, kas mõni on võrdsete seas võrdsem...
Kommentaar
-
Okei. Sa siis helistad iga 10-ne minuti tagant kõigile viiele inspektorile ja uurid, kas muutusi mängu käigus? Või kuidas see välja näeb?Algselt postitas urmar Vaata postitustasi on ikka nii, et mina helistan inspektorile, mitte nemad mulle."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Kus kohast EJL neid inspektoreid leiab v kuidas inspektoriks saadakse, urmar valgustad väheke?Algselt postitas urmar Vaata postitustasi on ikka nii, et mina helistan inspektorile, mitte nemad mulle.
Kommentaar
-
Aga sa töötad ju jalkaliidus või ongi jalkaliidus ja floras samad töötajad?Algselt postitas urmar Vaata postitustasi on ikka nii, et mina helistan inspektorile, mitte nemad mulle.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar