Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMa nii väga Rüütlit ei sarjaks kui välja arvata see oma poisi upitamine Samas on probleem selles,et liiga palju on neid sarnase amploaga mängijaid ja selles ongi probla."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustEsmane vastutus langeb siiski peatreenerile, mitte mängijatele.
Kommentaar
-
Mis siin öelda. 3 kindlat punkti jäi võtmata. Rüütli pane amet maha ja lahku Florast palunsa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Mul on ettepeanek ,et protestiks halva mängu vastu , läheme kogu seltskonnaga Viies Sektor ja Parem tiib järgmises või ülejärgmises voorus hoopis Flora tüdrukuid -naisi toetama. Las siis mehed mängivad ükskord fännideta. Uskuge tüdrukut näitasid Superkarkamängus tõelist võidutahet ja lõid ilusaid väravaid.
Ma pakun juba järgmist vooru .las kolistavad üksi Rakverre. Seal oleks neile paras katsumus.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMul on ettepeanek ,et protestiks halva mängu vastu , läheme kogu seltskonnaga Viies Sektor ja Parem tiib järgmises või ülejärgmises voorus hoopis Flora tüdrukuid -naisi toetama. Las siis mehed mängivad ükskord fännideta. Uskuge tüdrukut näitasid Superkarkamängus tõelist võidutahet ja lõid ilusaid väravaid.
Ma pakun juba järgmist vooru .las kolistavad üksi Rakverre. Seal oleks neile paras katsumus.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustJa seda räägib "tõeline" Flora fän
Tra. me ei ole 5 aastat enam Meistriks tulnud ja igal aastal aetakse hooajaeelsetel kohtumistel fännidele puru silma. Kui klubi eesmärk on kasvatada mängijaid selleks ,et ise eksisteerida nende müügist ja Meistritiitel polegi tähtis siis tulebki nii meile öelda aga mitte lollitada.
Minul hakkab vaikselt villand saama sellisest suhtumisest. Kaalun tõsiselt kuidas ja kellega edasi minna.!FCF Forever
Kommentaar
-
Ma nõustun Rootsi Kunniga,et järgmise või ülejärgmise vooru kohtumis toetada Flora naisi/tüdrukuid. Ning Parem Tiib asjaga samamoodi nõussa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKahtlane on see,et miks vormist väljas Ummit upitakse. Vaevalt et peatreener nii vormitut pallurit upitaks?Mõtlemisainet või mis?
Järelikult on meeskond puudulikult komplekteeritud hooajaks."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustEga seal vasakkaitses pole ka kedagi peale tema. Kallastet on seal korra küll kasutatud, aga no tema ei ole kaitsja.
Järelikult on meeskond puudulikult komplekteeritud hooajaks.
Kommentaar
-
to Rootsi Kunn
Ma sügavalt kahtlen, et fännide puudumine staadionilt aitaks kaasa kõrge koha saavutamisele või mängude võitmisele, pigem siiski vastupidi. Kui me räägime, et fännid on nagu +1 mängija platsil, siis ilmselgelt on just praegu see aeg, kus me seda nn lisameest väga vajame.
Äkki peaks siinkohal järgima põhimõtet - nii heas kui halvas...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar