Algselt postitas ertz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
...ja ikkagi - arvestades et nädalavahetus - arvestades et suht norm. sügisilm - arvestades igipõlist vastasseisu (vaatamata tabeliseisule) - masendavalt vähe publikut/kaasaelajaid/fänne. Mulle isiklikult ka see 10 levaadiafänni toss mängu lõpus enam emotsioone ei tekitanud... ehkki mäng oli OK ja sellist 1:1 ja 100% võimaluste mitterealiseerimist ühes mängus ma ei mäletagi...RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustVunki näeb Oktoobri lõpupoole uuesti mängimas!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustgianluca. Niikaua kui teie fännisektoris valitsevad sellised tegelased, kes siin foorumis läbustavad, ei tule teie fännide sekka ükski hallimassi (nagu 1 teie fänn tabavalt kirjutas) inimene. Jäätegi kümnekesi "erilistena" sinna fännima.
Ahjaa kõigepealt enne kui oma teemasse lähed mine kituma ka, et sind debiiliks sõimasin.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustballack ballack, kas tabati hella kohta?
Nagu tema vihkab igast silmaotsast Florat siis mina vihkan fucking Kebabi. Isegi mina kirjutan suurima rivaali Levadia teemasse rohkem positiivset kui tema Flora teemasse
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustgianluca. Niikaua kui teie fännisektoris valitsevad sellised tegelased, kes siin foorumis läbustavad, ei tule teie fännide sekka ükski hallimassi (nagu 1 teie fänn tabavalt kirjutas) inimene. Jäätegi kümnekesi "erilistena" sinna fännima.Parem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustSina kao oma provintsi teemasse tagasi. kõtt.
Peale selle on Kebabi jutt täiesti õige ja mina olen aastaid enne sind nii Flora kui ka Eesti koondise mängudel tribüünil olnud. Seega arvesta ja kirjuta üles.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustMis puutub Flora fännidesse siis täpselt nii ongi, et eksisteerib valjuhäälseid fänne ja tavalisi passiivseid eestlasi ning sinna olen ka mina siiani kuulunud, kes küll hoiab pöialt Florale, aga ei näita seda nii välja nagu üks õige tulihingeline fänn seda teha võiks.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustseda et pigem jagaks fännid 2 lehte- ultrad ja lihtsalt klubi fännid-poolehoidjad
Seega Eestis on kõik ühesugused vännid. Ja sellest tulenevad ülejäänud probleemid.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustgianluca. Niikaua kui teie fännisektoris valitsevad sellised tegelased, kes siin foorumis läbustavad, ei tule teie fännide sekka ükski hallimassi (nagu 1 teie fänn tabavalt kirjutas) inimene. Jäätegi kümnekesi "erilistena" sinna fännima.Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustVaidleks vastu, selle Sillamäe jama pärast on juba 4-5 uut nägu tulnud ja läbisaamine ka väga ok kõigil
Algselt postitas ballack Vaata postitustNagu ma juba ennist ütlesin, tehku uus fanclub...ongi mitmekesisem siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSelliseid jagamisi ja liigitamisi saaks tõenäoliselt teha mingi kriitilise massi olemasolul. Suurus on muidugi vaieldav, kuid alla 2 500 ta nüüd küll pole, pakuks isegi pigem 5 000. Päris nii need asjad ei käi, et kaks inimest käivad mängul ja üks neist on ultra, sest ta lõugab jube palju.
Seega Eestis on kõik ühesugused vännid. Ja sellest tulenevad ülejäänud probleemid.Algselt postitas indrek Vaata postitustSiin on palju ultratest räägitud. Kes on sõimanud kedagi ultraks, kes on ääri-vääri väitnud, et ta on ultra.
Tahtsin küsida, kas keegi päriselt teab kes need on.
Ise täpselt ei tea. Aga mul on selline mulje jäänud:
Ultrad on põhimõtteliselt katoliiklikus või õigeusu kultuurikontekstis (pole midagi kuulnud skandinaavia, inglise või türgi ultratest) tegutsevad nö jalgpalliäärmuslased. Reeglina on nad pigem rahvusliku maailmavaatega, kelle jaoks jalgpall on sõja aseaine. Jalgpall on nende jaoks esimene elu. Niipalju kui rahakott kannatab, niipalju sõidavad nad ma klubi ja rahvuskoondisega kaasa. Tavaliselt armastavad nad flaresid või tossupomme põletada - vahel tõmbavat ka teravat vastasmeeskonna ultratega (harvem vist tavafännidega). Nad võivad meeldida või mitte, aga mitmes riigis on nad jalgpallikultuuri üks ja just mitte kõige vähemvärvikam osa.
Võibolla keegi parandab ja täiendab minu definitsiooni ultratest.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas gianluca Vaata postitustÜldiselt soovitan enne postitamist vähem süstida ja alkoholi tarvitada, sellist jama ei ole võimalik täie aru juures küll ajada.
Kui sa mulle midagi asjalikku ja konstruktiivset vastata suudaksid ma ütleks aitäh ja saaks ehk ka vajaliku õppetunni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustja mina olen aastaid enne sind Flora mängudel tribüünil olnud. Seega arvesta ja kirjuta üles.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKeda sinusuguse reeturi jutt huvitab? Reeturid on ühed kõige suurematest sitapeadest üldse. Toeta oma Tammekat ja absoluutselt ei huvita see mis seal teed, aga mõttetu on sinusugusele vastatagi. Reeturid on nagu üks suur paha hais. üks kord on ühe alam ja teine päev juba mõne teise alam...täpselt nagu paha hais mis üks hetk on ja teine hetk enam pole (kui just kanalisatsioonis ei hinga). Seega arvesta ja kirjuta üles.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar