Algselt postitas eika
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
-
Mis siin ikka leiutada, kõige lihtsama ja suht korraliku vastuse küsimusele, mis imeloomad need neetud ultrad on, annab vana hea Wikipedia.
Tegelikult ajab kogu see Flora aktiivsemate poolehoidajte siunamine veits muigama.
Deja vu, aastaid on sarnaselt sõimatud ja kõikides maailma pattudes süüdistatud Eesti koondise fänne.
Igatahes positiivne on, et Flora fännisektorisse lisandub pidevalt uusi nägusid.
Ehk on peale vahepealset varjusurma tegemist põlvkondade vahetusega.
Las koerad hauguvad, karavan liigub edasi ja karavani kuuluvad kindlalt ka Parema Tiiva kutid, kellest on kujunenud ühed tulihingelisemad Flora toetajad.
Kas kusagil mujal maailmas on üldse selline väide võimalik: "Fuihh, mul ei ole võimalik staadionile lemmikklubile kaasa elama tulla, sest klubi fännid on nii vastikud"
Arvan ,et see on võimalik ainult Eestis.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMis siin ikka leiutada, kõige lihtsama ja suht korraliku vastuse küsimusele, mis imeloomad need neetud ultrad on, annab vana hea Wikipedia.
Tegelikult ajab kogu see Flora aktiivsemate poolehoidajte siunamine veits muigama.
Deja vu, aastaid on sarnaselt sõimatud ja kõikides maailma pattudes süüdistatud Eesti koondise fänne.
Igatahes positiivne on, et Flora fännisektorisse lisandub pidevalt uusi nägusid.
Ehk on peale vahepealset varjusurma tegemist põlvkondade vahetusega.
Las koerad hauguvad, karavan liigub edasi ja karavani kuuluvad kindlalt ka Parema Tiiva kutid, kellest on kujunenud, ühed tulihingelisemad Flora toetajad.
Kas kusagil mujal maailmas on üldse selline väide võimalik: "Fuihh, mul ei ole võimalik staadionile lemmikklubile kaasa elama tulla, sest klubi fännid on nii vastikud"
Arvan ,et see on võimalik ainult Eestis.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKeda sinusuguse reeturi jutt huvitab? Reeturid on ühed kõige suurematest sitapeadest üldse. Toeta oma Tammekat ja absoluutselt ei huvita see mis seal teed, aga mõttetu on sinusugusele vastatagi. Reeturid on nagu üks suur paha hais. üks kord on ühe alam ja teine päev juba mõne teise alam...täpselt nagu paha hais mis üks hetk on ja teine hetk enam pole (kui just kanalisatsioonis ei hinga). Seega arvesta ja kirjuta üles.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Milles täpsemalt probleem on siin? osad lihtsalt heidavad florakatele ette, et nad on liiga äärmuslikud ja peletavad nö päris fänne eemale? Ise olen paar korda flora fännisektoris mängu vaadanud ja võin öelda, et täitsa normaalne seltskond, pole häda midagi, loll vabandus lihtsalt teatud isikutele, kes ei viitsi flora nö päris fänniks hakata, vaid piirduvad toetamisega.
Mis neis Flora fännides erilist on, soovitaks kitsa silmaringiga inimestel korraks Eestist välja vaadata, Itaaliat vaadake näiteks, või veel parem..Leedut, meiega vähe võrreldavamat riiki ja saate ise ka aru kui lolli mula te siin ajate.
Kommentaar
-
Mul tekib üks suur,suuuur küsimus,et miks te seda juttu siin Foorumis halate? miks te ei tule ise juurde ja ei räägi ja ei suhtle? Dianaga & Co pole probleeme olnud tõesti kui välja arvata Aastalõputurniir kus nahhaalselt varastati ning ka lõhuti Parema Tiiva lipp.Ei jõua mulle kohale.Kui te kõik olete sellised fännid asjatundjad jne,siis mida kuradit te siin foorumis saavutada üritate?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustMul tekib üks suur,suuuur küsimus,et miks te seda juttu siin Foorumis halate? miks te ei tule ise juurde ja ei räägi ja ei suhtle? Dianaga & Co pole probleeme olnud tõesti kui välja arvata Aastalõputurniir kus nahhaalselt varastati ning ka lõhuti Parema Tiiva lipp.Ei jõua mulle kohale.Kui te kõik olete sellised fännid asjatundjad jne,siis mida kuradit te siin foorumis saavutada üritate?
Kommentaar
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustÄkki nagu enesest lugupidav inimene ei lähe vabatahtlikult mingite madalalaubaliste kiilakatega rääkima?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Noormees jääb vastuse võlgu?
kaldun arvama,et järeldus ongi tulnud selle põhja,et ` kõik u räägivad,aga ega ma ise tegelikult ju ei teagi,aga kõik räägivad ju siis nii ongi`. Sellise ellusuhtumisega mees.Sõbrad ütlevad pane pea ahju,sest kõik teevad seda paned ka?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustÄkki nagu enesest lugupidav inimene ei lähe vabatahtlikult mingite madalalaubaliste kiilakatega rääkima?
Kommentaar
-
Seltsimees Darrenile: Toho, toho... Ega sinu suhtumisega pikka juttu nagunii poleks.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Üleüldiselt, mul viskas seda paska siin lugedes veidikene üle ja teie lahkel loal poetan ma siia samuti mõne rea...
Diana & co tehku, istugu ja rääkigu täpselt seda, mida nad tahavad ja kuidas ise paremaks peavad... Meie poolt nende vastu mingit jubedat viha ega blokaadi pole, samas, taga neid enamus meist otseselt ka ei nuta. Ja kui Flora fännid on siin paari nobenäpust internetisõduri arvates madalalaubalised, ropud, poliitiliselt ebakorrektsed, midaiganes veel, siis pole hullu, teil on õigus oma arvamusele.... Las koerad hauguvad, aina progresseeruv ja võimenev karavan liigub meil nii või naa edasi. Meie käime staadionil eelkõige selleks, et oma meeskonda toetada ja vastaseid rööpast välja ajada, mitte selleks, et kõigile teistele meeldida.
Flora fännide seas on inimesi erinevast vanusest, soost, sotsiaalsest kihist ja poliitiilistest vaadetest. Ja meid ei ole ammugi enam käputäis.
Ma arvan, et iga inimene, kes midagi Eesti fännikultuurist jagab, mõistab seda, et paari viimase hooajaga on Flora, ja ka teiste klubide, fänluses positiivseid muutusi piisavalt olnud, rohkem, kui tavaliselt! Aga pole head ilma halvata, see on paratamatus ning kahju on sellest, et mõni kõrvaline "moraalijünger" oskab arengust ainult negatiivseid juhtumeid välja tuua ja nende üle järjepanu vinguda ja iriseda, nagu mingi viimane eit.
Kõikidele tarkpeadele lõpetuseks viisakas nõuanne. Kui sulle midagi ei meeldi, ära jonni ja torise nagu väike laps vaid võta asi kätte. Pane see kuradi arvuti kinni, tõmba pöial persest välja, organiseeri, mõtle, raiska oma isiklikku aega, raha, ajurakke ja proovi paremini teha, keegi ei keela.
Ja kurat, ärge vaielge üksteisega mingite umbluu asjade pärast... Loll saab kirikus ka peksa ning lolliga vaidlemine ei muuda teda targemaks, vaid sellega raiskad vaid oma aega ja närve ning lõpuks näid ise sama loll.Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSamas võite te ju otsustada, et Sillamäe ja Narva on tiblade kari.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar