Ja Paide vv oli suht kloun täna, aga päris mitu korda päästis ka. Aksalu tegi ka publikule showd ja vaatamata ilmale oli tore. Eelmine mäng (vs Flora kodus) oli veelombis ja täna siis pehmel lumisel väljakul. Mõlemad 0-6 ja niiöelda normaaoludes oleks vast suht igav sellist peksu vaadata, niiet ilmataadile tänud vast ikka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustJa Paide vv oli suht kloun täna, aga päris mitu korda päästis ka. Aksalu tegi ka publikule showd ja vaatamata ilmale oli tore. Eelmine mäng (vs Flora kodus) oli veelombis ja täna siis pehmel lumisel väljakul. Mõlemad 0-6 ja niiöelda normaaoludes oleks vast suht igav sellist peksu vaadata, niiet ilmataadile tänud vast ikka.
Kommentaar
-
Jalgpalli rahvusesinduse abitreener Janno Kivisild sai koondisevälises elus uue ja meelepärasema töökoha – alates reedest töötab ta teise juhendajana ka FC Flora juures.
Alates 29. oktoobrist tuleb Florasse veel üheks abitreeneriks seni esiliiga meeskonda Valga Warriori juhendanud Zaur Tšilingarašvili – senine teine loots Teet Allas saab nüüd keskenduda vaid palliplatsil siblimisele.
tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitusttundub, et asi on treeneris. Flora duubel tehti tugevamaks, aga võite ei tule. Warriorist võeti Liivamägi ja Junolainen ära, aga meeskond võidab ikkagi. järelikult teeb Zaur head tööd, olgu võistkonna koosseis milline tahes. Hea treener!
Aastast aastasse on Zaur edukalt järelkasvu treeninud, millal saab ta võimaluse end järgmisel tasemel tõestada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustZauri valik on kõige õigem valik üldse! Respekt, üks Eesti hinnatuim treener minu silmis.
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustAivar Pohlakul on habe minu silmis.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitusthe's back, and his back with a bang!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustEks nüüd on teada, kust see kummaline eesti keele grammatika kräpp Nõmme Kalju kodulehele tekib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMinu meelest võiks smörgåsbord ja Darren uurida läbu all teemat: "Peded laupäeval Tallinnas"
Kohe näha, et teie vahel on tõmmet.
Minu arvates on tõmmet hr. Tehva ja senjoor Getulio vahelInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Palju õnne, pääsesite wsc.co.uk Weekly Howl e-maili.
Badge of the week ~ FC Flora Tallinn
One of the many creeping terrors of the 21st century, along with melting glaciers and chemistry between newsreaders, is the globalisation of karaoke.
The tonal difference between three pub blokes on pear cider singing Angels and an air-raid siren heard from underwater is absolutely subtle. And yet here is a popular Estonian club bringing this social virus to their very crest.
Clearly pictured here is a young woman belting out I Will Survive with her cardigan over her arm (because it's cold out but there's a lot of body warmth in the pub) with the confidence born of two shared jugs of sangria.
Rather than discouraging this sort of behaviour, FC Flora appear to represent the phenomenon as uplifting and empowering.
Why they couldn't have her in an ankle-length skirt reading a novel on an ottoman is anyone's guess.
That would be a proper example to set the people of Estonia.
Although at least here she had the good sense to take a jumper out with her.
Cameron CarterWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar