Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
-
Krt, mina ei saa Rüütlist aru.
Flora väänas Sillamäele paki!!! SUPER ELAMUS! TÄNUD KÕIGILE MÄNGIJATELE!
Selleasemel, et avalikkusele AK-s mängijaid kiita, neid tunnustada, ajab Rüütli mingit jura viletsast mängupildist jne. bla-bla-blaa.
Rääkigu mängupildist garderoobis või duši all kui kobiseda on. Kas tõesti lugupeetud peatreener ei või veidi rõõmustada oma meeskonna võidu üle?
Samas kui palju oleme pidanud peale stta mängu (ka koondise mängude järgselt) kuulma lutile järgnevaid õigustusi ilusast aga mingi ime läbi tulemuseta mängupildist.
Flora VÕITIS (ja see on tähtsaim), mängult mängule üha suurenev fännigrupp oli sillas, viimastes mängudes sajab väravaid igale maitsele, mängijad võitlevad nagu oleks meistritiitel mängus, ainuke, kellel nina pikk, on millegipärast peatreener?
Imelik.
Kommentaar
-
Tõsi, eks nädal ole pikk aeg, aga tuletaksin sulle sellegipoolest meelde möödunud laupäevast mängu Kuressaarega:
1) hea annus tennisepublikut
2) mängijad võitlesid nagu meistritiitel mängus?
Ahah..
Mitte, et mul ei oleks hea meel Flora tänase võidu üle, täpselt vastupidi, aga noh, ma ns..
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustTõsi, eks nädal ole pikk aeg, aga tuletaksin sulle sellegipoolest meelde möödunud laupäevast mängu Kuressaarega:
Ahah..
Mitte, et mul ei oleks hea meel Flora tänase võidu üle, täpselt vastupidi, aga noh, ma ns..sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustTõsi, eks nädal ole pikk aeg, aga tuletaksin sulle sellegipoolest meelde möödunud laupäevast mängu Kuressaarega:
Ahah..
Mitte, et mul ei oleks hea meel Flora tänase võidu üle, täpselt vastupidi, aga noh, ma ns..
Tallinna FC Flora - FC Kuressaare 3:0
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustJälgisid täna telekast ka mängu või lihtsalt ei suutnud uskuda enda silmi fännigrupi kohapealt?
Igal juhul positiivne, et teid täna palju oli, aga kesa jutust kumas pigem välja see, et järjest paremaks ja paremaks on läinud, kui aga alles eelmisel mängul oli kõik pehmelt öeldes nigel.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustNädal tagasi:
Tallinna FC Flora - FC Kuressaare 3:0
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustVaatasid mängu ka või näed ainult numbreid?
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustKuna siis ka Flora fännidest pilte hakkab avalduma,mitte ainult vastas fännidest nagu tavaks saanud on?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustNatukene vaatasin, enne viimast väravat õnnestus magama jääda.
Igal juhul positiivne, et teid täna palju oli, aga kesa jutust kumas pigem välja see, et järjest paremaks ja paremaks on läinud, kui aga alles eelmisel mängul oli kõik pehmelt öeldes nigel.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustEhk järgmine hooaeg. Kui mõni mees suudab tundeid vaos hoida.Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar