Suured tänud lingi postitajale.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustmis esimese mängu seis jäi ?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Kahju, et ära ei löödud arvukaid võimalusi, kõik oli olemas, aga varvast ei saanud õigel ajal vahele, tunneme vist puudust slavast.
Positiivne, et selle pulliga publikut korraks juurde meelitati, kogu muu oli korraldajatelt taas õudus kuubis, nii vist öeldakse. EJL = eesti jalgpalli langetõbi?Jalgpallihaigla liige
Kommentaar
-
Jõudsin koju, lätlastega (loe venelastega) sai ikka korralikult kino.
Favoras lendas meile 6 !!! pollari autot peale ja ühel lätlasel pandi käed raudu ja süüdistati teda seina sodimises Lõpuks süüdistati teda rassismis ja ma ei tea veel milles. Eesti pollaritel on ikka palju õppida, lätlastel jäi meie suurest politseiriigist korralik mulje.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustnii tore on näha et 500 väikest põnni on ühes sektoris kõik koos ja karjuvad sünkroonis FLORA, kahjuks flora enda fänne on väga vähe(umbes 10) ja ventspilsi ultraid umbes 15tk. Vaatame, mis Meerits suudab.
Lätlased olid täitsa tublidFlora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustNujah, paar aastat tagasi Ventspilsis ei olnud Läti võmmid ka kõige kompetentsemad
Eile peedistasid ikka korralikult, 6 autot Favorasse
Ma ei tea mida Hedi neile pollaritele lubas et lätakal käerauad ära võeti ja neil koju lubati sõita. Mind pandi ka puhuma, puhusin neile 0,4 promilli välja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar