Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Aga teil on ju võimalik selgitada, et mida siis mõeldi kui fännide pildil käsi püsti visati.
1) Sa ütlesid piisavalt.
2) Küsida ilusti ei oska (selle kohta mis Flora fännidega seotud) siis pole mõtet ka vastata. Enam pole mõtet üldse midagi vastata. Arvake mida tahate. Igatahes tublid olete, et suutsite ka need natsideks tembeldada kes ei salli natside maailmavaadet. Aga nagu mainiti siis rohkem ei kavatse vastata sel teemal. Palju õnne ajugeeniustele.
Kurat, ma eelmisel lehel kirjutasin ilusti asju ja teema rahunes maha.. nüüd vaatan, jälle täiesti mõtetult üles tõmmatud ja tühjast torm tekkinud...
Minge perse oma natsitontide otsimisega, kõik!
Kuulge äkki lõpetatea ära...mõlemad pooled fänluse alla peaks see jutt siin minema mis juba mitu lk või mitukümmend või mitusada lk kestab...
täna ntx olid karikamängud ja mitte ühtegi sõna sellest...arvamused ja ootused jne jne jne...kuna ise ei viibi ikka veel eestis oleks tore mingeid ülevaateid kohalolnutelt jne jne...a kes on kes seda võib ju mujale ka kirjutada?või siis mitte?....
bullishitt ütlen ma...
Kas keegi oskab vastata palju maksab sooduspilet(kui selline üldse on)teisipäevasele mängule Transiga ? Ning kas pileti peab ostma kohapealt ?
Ettetänades Kristjan
Algselt postitas Blue Moon
Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.
Kas keegi oskab vastata palju maksab sooduspilet(kui selline üldse on)teisipäevasele mängule Transiga ? Ning kas pileti peab ostma kohapealt ?
Ettetänades Kristjan
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
FC FLORA särk / jersey
Hind 50 EEK / 60 EUR
Aiai urmar paranda see küll ära, ma olin juba joovatuses, et saan omale flora uue originaalsärgi 50 krontsiga, aga siis vaatasin, et kaldkriipsu taga on kirjas 60 euri.
Aiai urmar paranda see küll ära, ma olin juba joovatuses, et saan omale flora uue originaalsärgi 50 krontsiga, aga siis vaatasin, et kaldkriipsu taga on kirjas 60 euri.
kurat seda teab, mis õige hind on, panin lihtsalt küsimärgi esialgu
Kommentaar