Sama kasutaja all on ka üks lühem, parema heli kvaliteediga (sain seda vaadates aru, et öeldi "igipõlie rivaali" mitte "esimese (kaob musta mutiauku)") ning seetõttu veidi parem klipp. Vinguks samuti teostuse üle aga arvan, et hetkel on põhiline midagigi teha.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Ma arvan ,et ma ei eksi ,kui väidan ,et laupäeval tuleb selle hooaja Eesti klubijalgpalli kõige põnevam mäng ,mis võib otsustada Eesti Meistri tiitli. Lisaks põnevusele on see mäng eriti tähtis Flora fännidele ja toetajatele.
Ja sellepärast teen üleskutse kõikidele ,kes vähegi FC Florale pöialt hoiavad .
Tulge laupäeval kõik vaatamata ilmale ,külmale jne.jne. Arenale ,et kaasa aidata meie järjekordsele tiitlivõidule.
Aitab jahumisest koondise teemal ,meil on tähtsamatki teha . Karikas on vaja taas Asula tänavale tuua. Kaua ta seal Maarjamäel , mingis sitases soojakus vedeleb.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMa arvan ,et ma ei eksi ,kui väidan ,et laupäeval tuleb selle hooaja Eesti klubijalgpalli kõige põnevam mäng ,mis võib otsustada Eesti Meistri tiitli. Lisaks põnevusele on see mäng eriti tähtis Flora fännidele ja toetajatele.
Tulge laupäeval kõik vaatamata ilmale ,külmale jne.jne. Arenale ,et kaasa aidata meie järjekordsele tiitlivõidule.
Aitab jahumisest koondise teemal ,meil on tähtsamatki teha . Karikas on vaja taas Asula tänavale tuua. Kaua ta seal Maarjamäel , mingis sitases soojakus vedeleb.
Paraku ei tekita sa viimase lausega mingit tõsiseltvõetavust flora fännirühmituse suhtes. Niikaua kui ei austata vastaseid, siis ei kisu üldse staadionile koos teiega fännama.
Olen siin seda teemat ikka jälginud ja eks arvamusi on erinevaid, kuid tahtsin lihtsalt öelda, et seni ma perega staadionile ei kipita kui sellest ei kujune tore üritus ning kus peamiseks küsimuseks on see kas õlut müüakse või ei.
Aga loodan, et flora võidab ja saate ikka tiitli kindlustatud.Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMa arvan ,et ma ei eksi ,kui väidan ,et laupäeval tuleb selle hooaja Eesti klubijalgpalli kõige põnevam mäng ,mis võib otsustada Eesti Meistri tiitli. Lisaks põnevusele on see mäng eriti tähtis Flora fännidele ja toetajatele.
Aitab jahumisest koondise teemal ,meil on tähtsamatki teha . Karikas on vaja taas Asula tänavale tuua. Kaua ta seal Maarjamäel , mingis sitases soojakus vedeleb.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Ei noh ,kus meid siis saab tõsiselt võtta ! MÕnel meist pole olnud lihtsalt 21 aastat muud sittagi teha ,kui iga nädal vahtida mingite rohe-valgete särkidega tegelaste mänge . . Sul vist jääbki Flora mängul perega käimata vähemalt niikaua ,kui mina elus olen .
Aga seniks soovitan sul perega minna kusagile Midrimaale , Pokumaale või veeparki .!FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMa
Aitab jahumisest koondise teemal ,meil on tähtsamatki teha . Karikas on vaja taas Asula tänavale tuua. Kaua ta seal Maarjamäel , mingis sitases soojakus vedeleb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKes oli see kuri inimene, kes selle klipi kokku pani?
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
Waka-waka, klounid, its time for Afrikkaaaa
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustIlus tondilossi tühjade tribüünide promo.
Waka-waka, klounid, its time for AfrikkaaaaFCF Forever
Kommentaar
-
Kuidagi kahtlane on jah...peaks vist levadia fännid punasesse raamatusse kandma seoses sellega, et tegu näib olevat väljasuremisohus liigiga. Iga aasta üritatakse anda esmaabi elustamise näol, kuid elustamisvõte "kommidega laste ära ostmine" pole siiani positiivseid märke näidanud kuna levadia fänluse võib lühidalt kokku võtta kui "elus laip" mis pidevalt viimses agoonias on. Kui siiani kopsud ja häälepaelad veel "elaval laibal" töötavad siis käed (või vähemasti sõrmed) on lakanud liikumast kuna siin foorumis pole neist ei kippu ega kõppu kuulda viimasel ajal. Täheldatud on ka seda, et selle liigi puhul on mõistus otsustanud kehast lahkuda ja pool sellest on hetkel vabalt ringi hõljumas otsides uut keha ja teine pool on uue keha juba leidnud kus abistada...vana keha muidugi ei salli mõistus enam üldse.
Väike inim-loomalik psühholoogilis-meditsiiniline kaudne kirjeldus vanametalli olukorrast kus iga lause midagi tähendab mis neil reaalne olukord on hetkel.
Ausõna segasemalt ei osanud kirjutada...aga ma vähemalt üritasin
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustja häälepaelad veel "elaval laibal" töötavad siis käed (või vähemasti sõrmed) on lakanud liikumast kuna siin foorumis pole neist ei kippu ega kõppu kuulda viimasel ajal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustHahaha, kes siin foorumis ei käi teda pole olemas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar