Ärgem nähke neegrit seal, kus seda pole!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustNo Silm.. sinult ei oleks sellist teema ülessepuhumist ja provokatsiooni oodanud. Mida sa siis võidad nüüd sellega, et Flora vormis neegri pildi siia panid?RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..nad ise nimetavad endid uurivateks-ajakirjankeks ja vastavasisulisi katseid/provokatsioone uurivaks-ajakirjanduseks! Pärast hea kuskil meediakanalis kajastada et näe -eesti jalgpallis valitseb rassism jne.bla-bla-blaaa....
Kommentaar
-
mnjaaa.... nagu teada, olen ma Eesti jalgpalli vaenlane nr. 1, eriti Flora vaenlane. no ja minu motoks on ju alati kõigile ja kõigil ära panna. mnjaaa... ja eks igaüks näeb provokatsiooni seal kus tahab, omab vastavat suhtumist seal kus tahab, arvab seda mis tahab.
ja Jaanus, tule teinekord ligi ja küsi ent kes aru ei saanud - siis oli see ühe eelmise teema lõpp - polnd olnud pilti, polnd olnud uudist.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustpolnd olnud pilti, polnd olnud uudist.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustKuhu kadus Venemaalt toodud noor vv Dmitrijev?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustprobleemid elamisloa vormistamisega
Kommentaar
-
Algselt postitas vaatleja22 Vaata postitustKas eilse mängu kohta ka keegi kommentaare jagab!
Kommentaar
-
Algselt postitas vaatleja22 Vaata postitustKas eilse mängu kohta ka keegi kommentaare jagab!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustehk siis on mõeldav mäng edasi lükata, teiste väljakute puhul ju nii tehakse, et mitte kaotada koduväljaku eelist
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar