Tundub, et tegemist on väga soliidse akadeemiaga, mis on tippvutti nii mõnegi nime tootnud. Kui peaks lepingu teenima, siis loodan, et kohalikud vutikommentaatorid vähemalt korra ta nime ka otse-eetris ära mainivad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNo see tüüp olgu Sappinenist ikka peajagu üle, vastasel korral ei näe ma küll mingit objektiivset põhjust lepingu sõlmimiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustMeerits, Pedõk, Toom. Veits paljuks ei lähe?
Aga Flora puhul on erinevus see, et Meerits on 5 kuuks. Seega pole mõtet ka mujale saata kedagi. Või ehk umbes samaks perioodiks Kure väravat kaitsma..
Kommentaar
-
Markot on tõesti tore jälle näha. Pooleks mängimine oleks huvitav aga minu arust ebatõenäoline.Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
Kommentaar
-
Algselt postitas keemiainsener Vaata postitustÜks viiakse pooleks hooajaks kuresse raudselt.
T.Kalevis on kipritega üpris lahtine või isegi kahtlane seis, aga samas ei taha jälle uskuda et Flora sinna oma mehepoegi saadab. Samuti mitte Infoneti, kus ka iseenesest ML tasemel kipper puudub.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar