Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tundub, et tegemist on väga soliidse akadeemiaga, mis on tippvutti nii mõnegi nime tootnud. Kui peaks lepingu teenima, siis loodan, et kohalikud vutikommentaatorid vähemalt korra ta nime ka otse-eetris ära mainivad.
kui ma nüüd et eksi, oli mõni aasta tagasi Levadial sarnane olukord.. Kaalma, Kütt, Lepmets
Aga Flora puhul on erinevus see, et Meerits on 5 kuuks. Seega pole mõtet ka mujale saata kedagi. Või ehk umbes samaks perioodiks Kure väravat kaitsma..
Stas ja Meerits hakkavad pooleks mängima, ma julgeks pakkuda. Kui on teada, et Meerits tuleb eesmärgiga mänguaega ja jalad alla saada vaid selleks, et viie kuu pärast tagasi minna, siis ei usu hästi, et Stas pingile istutatakse. Toom, paraku, ilmselt küll.
Markot on tõesti tore jälle näha. Pooleks mängimine oleks huvitav aga minu arust ebatõenäoline.
Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
hea uudis. klubi soovib end tugevdada ning iga mees peab enda eest seisma. kui Meerits on parem, kui Pedõk või Toom, siis on see pigem pingile jääjate probleem, kuidas sealt väljakule pääseda. igal juhul on Meeritsal parim väljalöök ja sellega koos kiire rünnaku algus alati ohtlik.
Kures on see positsioon juba soliidselt täidetud - SS Palm ja Riido Reiman - seega üsnagi väheusutav, et mõlemad nö noored projektid seal pinki nühkima pandakse ehk jagama teist-kolmandat kinnast võib-olla.
T.Kalevis on kipritega üpris lahtine või isegi kahtlane seis, aga samas ei taha jälle uskuda et Flora sinna oma mehepoegi saadab. Samuti mitte Infoneti, kus ka iseenesest ML tasemel kipper puudub.
Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!
Kommentaar