Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hehe, sa oled neid kommentaare päris südamesse võtnud. Nii on see ju aegade-algusest olnud, et kui Flora võidab, siis kohtunike abiga ja kui kaotab, siis oli lihtsalt sitt. Flora võidule leiab alati vabanduse.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Ei mahu sinna minu südamesse mingid kommentaarid, seal piisavalt paremaid asju ees. Lihtsalt, nagu ütlesin - kopp on ees, see kohtunike suunas lõugamine on muutunud asjatundlike vutivaatlejate konstruktiivse kriitika pärusmaast tänaseks juba igamehe massipsühhoosiks...
Midagi jalgpalliliselt uut küll ei tulnud, aga mõnus kuulamine oli sellegipoolest. Prints on seni suutnud igati sümpaatse mulje endast jätta. Tahaks loota, et ka teod jalgpallimaailmas vilja kannaks, edu!
Nädala sees sõita 400 kilti mittemidagiotsustavale mängule... või siis säästame energiat(ja raha) lapäevaks? Kuigi Jürgensoni kolli oleks kohapeal näha tahtnud küll KIITUS Tammekale, et viitsivad laivi toota- kuid ilma helita- nagu vaataks Chaplini filme
Tammekale tõesti kõrge viis korraliku numbri eest. Kas tehti midagi teistmoodi mängu reklaamimiseks kui tavaliselt või oligi Kalju ja Flora vastu asi selles, et oldi Kalju ja Flora vastu? Kas Tallinna Kalev või Infonet toovad samad numbrid tribüünidele?
Sarvik - Tarvas Meistriliigasse, palun, hakkame ka teie nädalasiseste mittemidagiotsustavate võõrsilmängude fänninumbreid kokku lööma
Nädala sees sõita 400 kilti mittemidagiotsustavale mängule... või siis säästame energiat(ja raha) lapäevaks? Kuigi Jürgensoni kolli oleks kohapeal näha tahtnud küll KIITUS Tammekale, et viitsivad laivi toota- kuid ilma helita- nagu vaataks Chaplini filme
Oi, OI, oi kui mööda kommentaar. Mõtle ikka hästi järele nüüd. "Mittemidagiotsustav mäng", 400 km(edasi-tagasi vabariigi kõige mugavamal bussi-rongiliinil), "ENERGIA SÄÄSTMINE"
Mnjah, muud ei oskagi kosta kohe. Mõtle nüüd järgi veidi.
Kostan siiski veel. Fänn käib siis vaatamas vaid "tähtsaid" mänge(3-4 klubi vastu siis max), kuid kindlasti mitte rohkem kui kord nädalas. Ja jumala eest kui see mäng peaks veel pealinnast väljas olema. Siis on NO NO NO. Aga okei, palun minu peale mitte pahandada ega solvuda. Ma pigem naljaga pooleks siin
Oi, OI, oi kui mööda kommentaar. Mõtle ikka hästi järele nüüd. "Mittemidagiotsustav mäng", 400 km(edasi-tagasi vabariigi kõige mugavamal bussi-rongiliinil), "ENERGIA SÄÄSTMINE"
Mnjah, muud ei oskagi kosta kohe. Mõtle nüüd järgi veidi.
Mõtlen ka mina hästi järele...ja ei saa aru kust kohast mööda on?
1) "mittemidagiotsutav" - aga on nii. Võitja võib enne mängu juba ära öelda põhimõtteliselt.
2) "400km kõige mugavamal bussi-rongiliinil" - viimane buss tuleb 21:00 ja rong 18:14...lisaks on tegu tööpäevaga.
3) "Energia säästmine" - kuna sa ei tea mis toimub siis anname andeks. Siit sa kahjuks teada ei saa mis toimub.
Kommentaar