:d :d :d :d :d
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustFlora esimene sõpakas enne uut hooaga on vs Moskva CSKA?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jälgija Vaata postitustNagu päriselt ka v? Indermitte ei sobinud, kuna kogemustepagas on lahja kuid sobib mees, kes sai äsja PRO paberid kätte + see värk eesti meelsusega.
Flora, austatud Eesti tippklubi, võtab treeneriks esimesi samme tegeva mehe. Ma ei tea, kui Soometsal üle keeb, siis kui palju Vassiljev teda ohjata suudab?
Umbes sama nagu LHV võtab CEOks mingi EBSi lõpetanud värske noore.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustFlora esimene sõpakas enne uut hooaga on vs Moskva CSKA?
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
See.
Flora, austatud Eesti tippklubi, võtab treeneriks esimesi samme tegeva mehe. Ma ei tea, kui Soometsal üle keeb, siis kui palju Vassiljev teda ohjata suudab?
Indermitte osa oli huvitav jah, seda põhjendas Pohlak, et Indermitte sai välistatud seetõttu, et nähti, et tal oleks tarvis teha esimesed sammud peatreenerina kuskil, kus pole võidukohustust.
Samas ma kahtlen, et ükskõik kes Flora treener oleks, siis madalamale kui neljas koht kukutaks. Selleks on neil koosseisus piisavalt kvaliteeti + taustajõud, et suuremat põrumist vältida. Ja isegi kui Vassiljevi algus juhtub mitte kõige libedam olema, siis vaevalt ta juba suvel kohast vabastataks. See tunduks jõle narr, niigi korralik virr-varr juba käinud lühikese ajaga. Küllap on Vassiljevisse päris palju usku ja talle antaks piisavalt krediiti. Väline surve, mitte et see neid ülemäära kotiks, ei saa kindlasti nii tugev olema, kui see oli koondisega. Ma usun, et sellega on arvestatud, et algul elavad inimesed end välja ja varsti on rahu maa peal. Ehk siis kui sihuke käik juba tehti, siis küllap ollakse valmis vajadusel mingisugune kahju sisse võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
See.
See on muidugi tõeline hookuspookus, kuidas ainult Eesti mängijate ja kodanikega toimetav klubi peaks kulpi lööma nendele, kes seda ei tee.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustSamas ilgelt huvitav jälgida, kuidas asjad aja jooksul muutuvad. Mine 20 või isegi 10 aastat ajas tagasi ja ütle kohalikele jalkafännidele, et aastal 2024 on suurematest Tallinna klubidest kõige eestlaslikum Levadia.sigpicJALGPALL on üle kõige!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSeda küll ei arvanud, et Levadiast eestimeelsem klubi saab kui Flora.
Kommentaar
-
Algselt postitas trk Vaata postitust
Milles muidu Levadia eestimeelsus väljendub?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar