Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui keegi tahab veel edaspidi väita, et Raio on mingi „mõttetu ajudeta kalamees“ vms, siis võib minuga vabalt ühendust võtta ja „arutame“ kusagil tõsisemalt seda teemat,“ võtsid nad asjad kokku.
Kui keegi tahab veel edaspidi väita, et Raio on mingi „mõttetu ajudeta kalamees“ vms, siis võib minuga vabalt ühendust võtta ja „arutame“ kusagil tõsisemalt seda teemat,“ võtsid nad asjad kokku.
Kas ma sain õigesti aru, et teisitiarvajatel lüüakse lambid kinni?
Mis te siis arvasite – et Flora ja nende fännid lähevad praeguse süsteemi vastu? Arvata võib ju, et oma toitja ja õpetaja kätt ei minda hammustama. pohlaku käitumismuster on ju teada: kallale minna, peksta ja karjuda… kõik täpselt nii, nagu president ise eeskuju on andnud.
Flora fännid on ainsad Eestis, kes on ajas pidevalt rusikavõitlust propageerinud – ja samas ainsad fännid, keda ma olen näinud ise pirni saamas. Küll Leva fännidelt, siis Sillamäe omadelt, või lihtsalt kuskil lokaali ees pasunasse saanud. Mis te vehite nende rusikatega? Te ei ole mingid kriminaalsed Balkani ambaalid, vaid lihtsad madalalaubalised laotöölised.
Flora nabanöör väärib lõpuks EJLi küljest ära lõikamist. Edu saab kõvasti soovida neile selle vahva tuleviku osas, maskidega pärdiku käitumisega flora fännid.
soovitaks kogu viiendale sektorile, et võtke üks vaba õhtu ning minge külastage laitse graniitvillat - väga ilus koht. seal on hetkel selline tore lavastus nagu kalevipoeg - ostke piletid ja minge vaatama. seal on kolm vahvat selli etenduses, saate äratundmisrõõmu nautida. https://www.piletitasku.ee/et/event/7189
"Kui keegi tahab veel edaspidi väita, et Raio on mingi „mõttetu ajudeta kalamees“ vms, siis võib minuga vabalt ühendust võtta ja „arutame“ kusagil tõsisemalt seda teemat,“ võtsid nad asjad kokku".
Kuulsin, et üks (i) 9-aastane poiss; (ii) 24-aastane rase naine; (iii) 32-aastane meesterahvas ja (iv) 87-aastane endine vabadusvõitleja olid kõik täpselt sellise vihje Raio osas teinud. Kas on oodata, et Viies sektor korraldab nende kõigiga tõsisema kohtumise, kus on oodata neile füüsilist noomitust, või on mingid kriteeriumid, kelle osas seda "arutamist" tehakse ja/või mis ulatuses?
Kommentaar