Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti karikas 2011/2012
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSelle asemel, et heameelt tunda, tuled sa siia oma pseudoprobleemidega.
Märka rohkem positiivset. Hetkel jätad endast kibestunud Flora fänni mulje.
Leave a comment:
-
Selle asemel, et heameelt tunda, tuled sa siia oma pseudoprobleemidega.
Märka rohkem positiivset. Hetkel jätad endast kibestunud Flora fänni mulje.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustViinamarjad on hapud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPodholjuzin viskas küljeauti korra pool jalga üle joone ja siis kohe järgmisel korral lajatas terve jala üle selle. Takkapihta siis muidugi see Toometi nurgalöök. Ma saan aru, et mäng oli juba sisuliselt tehtud, aga jalgpallireeglitest oleks siiski võinud kinni pidada. Midagi sellist pole isegi Eesti jalgpallis varem kohtunike esituses näinud.
Viinamarjad on hapud.
Leave a comment:
-
Podholjuzin viskas küljeauti korra pool jalga üle joone ja siis kohe järgmisel korral lajatas terve jala üle selle. Takkapihta siis muidugi see Toometi nurgalöök. Ma saan aru, et mäng oli juba sisuliselt tehtud, aga jalgpallireeglitest oleks siiski võinud kinni pidada. Midagi sellist pole isegi Eesti jalgpallis varem kohtunike esituses näinud.
Aga muidu oli ju hästi korraldatud finaal. Nagu päris.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustuus karikas on siis selline:
nagu päris.
Leave a comment:
-
Huvitav,et uute karikavõistluste loositud paare kusagil ei avaldata.Selline asi on ka vist ainult Eestis võimalik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustJah, võtan kõik halvad sõnad korralduse kohta tagasi. Nauditav, väga nauditav JALGPALLIkohtumine, kui need värdjad "meeskonna" liikmeid poleks fänne kah seganud, oleks ideaalne olnud. Päike paistis, külma õlut sai, meeskonnad mängisid nauditavalt ja peamine RAHVAS oli tribüünidel. Super, oleks kolmandik sellest igal ML mängul ja ma oleks in love.
Mingi klubi tegi oma turniiri kusagil mõjal
Mis eriti lahe - prost fänn oli ka kohal
Mäng oli suhteliselt pingeline, kuigi kahju et narva juhtima ei läind.
Show oli vägev ja täitsa tasemel oli kogu see kompott.
Kohtunikud ja Smisko olid sama värvi, kuid see on eesti jalgpallis tavaline vist?
Leave a comment:
-
Jah, võtan kõik halvad sõnad korralduse kohta tagasi. Nauditav, väga nauditav JALGPALLIkohtumine, kui need värdjad "meeskonna" liikmeid poleks fänne kah seganud, oleks ideaalne olnud. Päike paistis, külma õlut sai, meeskonnad mängisid nauditavalt ja peamine RAHVAS oli tribüünidel. Super, oleks kolmandik sellest igal ML mängul ja ma oleks in love.
Leave a comment:
-
Ei ole midagi öelda. Karikafinaal ning kogu korraldus oli täitsa finaali moodi. Ja mis kõige tähtsam ja üllatavam - rahvas oli kohal! Ma ei uskunud, et Levadia-Trans mängu tuleb vaatama üle 1000 inimese, aga vot siis, õnneks eksisin!
Leave a comment:
-
Ilus karikas, pole midagi öelda. Juba karikailu peaks lisamotivatsiooni selle võitmiseks andma.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustleimo? pigem üliawesome viis naisi saada.
lambitšikk: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Neemelo. Sa oled vist kuulus, sest ma olen su nime kuulnud."
neemelo särgis lambivend: "Jah"
lambitšikk: "seksime"
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: