Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti karikas 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Selle asemel, et seda paska toota, tunnistage, et teil on lihtsalt häbi Eesti klubi särki kanda. Pole piisavalt prestiižne, palju ägedam on ManU või Barca särgiga ringi lehvida. Oks läheb iseenesest laiali kui ammuli sui vaatavad teismelised poisiklutid näpuga järgi näitavad.
    Mul pole ühtegi jalkasärki
    P.S. Mul oli kunagi 1998. aastal Anne turult ostetud lilla Real Madridi särk. Siiani on alles, aga ei lähe enam selga. Siis on mul tegelikult ka mingi tšehhi koondise särk, aga sellel on midagi valesti ja teeb rinnanibud übervalusaks, et seetõttu ma enam jalkasärke ei kanna ja eelistan puuvillast.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Selle asemel, et seda paska toota, tunnistage, et teil on lihtsalt häbi Eesti klubi särki kanda. Pole piisavalt prestiižne, palju ägedam on ManU või Barca särgiga ringi lehvida. Oks läheb iseenesest laiali kui ammuli sui vaatavad teismelised poisiklutid näpuga järgi näitavad.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    leimo? pigem üliawesome viis naisi saada.

lambitšikk: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Neemelo. Sa oled vist kuulus, sest ma olen su nime kuulnud."
    neemelo särgis lambivend: "Jah"
    lambitšikk: "seksime"
    Ma ka mõtlesin ümber:
    lambitüüp: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Prosa? Jalgpallis palka ei saa, sul on vist kõht tühi?"
    prosa särgis vend: "Jah."
    lambitüüp: "Võta friikartuleid ja õlu."

ballackil on ainult head ideed!

P.S. Ekstreemsport - Palatu särgiga Maardus.

Leave a comment:

• eika
    replied
    leimo? pigem üliawesome viis naisi saada.

lambitšikk: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Neemelo. Sa oled vist kuulus, sest ma olen su nime kuulnud."
    neemelo särgis lambivend: "Jah"
    lambitšikk: "seksime"

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ballack Vaata postitust
    Aga pane Liverpooli särgi asemel Tammeka särk Siis näevad ka teised, et keegi ikka "julgeb" Eesti klubide särke ka kanda ja käiakse neid mänge ka vaatamas Ma saan aru kui Liverpooli mängu vaatad, et paned siis Liverpooli särgi. Soovitan Tammeka (kui sinu kodukoha klubi) särki ikka kanda
    Kui sa paned Eestis Eesti klubi särgi selga, siis peetakse sind selleks samaks Eesti jalgpalluriks. Päris leimo.

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Algselt postitas Stok
    et kannan Liverpooli särki ja käin jalkapubis sõpradega õlut luristamas.
    Aga pane Liverpooli särgi asemel Tammeka särk Siis näevad ka teised, et keegi ikka "julgeb" Eesti klubide särke ka kanda ja käiakse neid mänge ka vaatamas Ma saan aru kui Liverpooli mängu vaatad, et paned siis Liverpooli särgi. Soovitan Tammeka (kui sinu kodukoha klubi) särki ikka kanda

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Amsterdami Ajaxis ei mängi ühtegi juuti aga ajalooline klubi taust ja identiteet on juudi päritolu.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Aga Levadia on tiblasid täis? Vaatasin karika poolfinaali nimekirjad peale ühte Kesa sõnavõttu huvi pärast üle. Mitte venepäraseid nimesid oli algkoosseisus viis, kui veel arvestada , et iga vene nime taga ei peitu tibla, siis millest me räägime - Levadia ja tiblatiim?

Leave a comment:

• spekter
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    vene taust ju
    vene taust ei tee inimesest veel tiblat !

Leave a comment:

• ZanniN
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Mina küll lähen.
    Kindlasti tuleb rohkem rahvast kui eelmise aasta finaalile.
    Mina samuti ja kui sõpru kaasa ei vea, siis tüdruku ikka. Muidugi on kurb, et oma lemmik finaali ei jõudnud aga vaatama lähen jalgpalli jalgpalli pärast ja ühtlasi toetan ka Eesti jalgpalli.

Kui seekord on juba publikunumber suurem saab see ka meedias kajastust + tekib lootus, et nii mõnigi inimene saab selle viimase puudu oleva tõuke ja tuleb ka järgmine kord mängu vaatama.

Skyplussi DJ Kivisaar selgitas paar päeva tagasi jube hästi, kuidas inimesed valivad kohad nagu puhkuse sihtkoht jne selle põhjal, kes seal käib ja keda seal näha võib. Samuti minnakse sellepärast, et teised tundmatud inimesed käivad ja see tundub olevat populaarne.

Seega mina kutsun teisi ka üles tulla vaatama jalgpalli jalgpalli pärast või siis vähemalt selleks, et Eesti jalgpalli toetada.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    lihtsalt märgin, et see on päris naljakas - ärge mölisege, aga ise panen ikka sutsaka ära.
    Ei olnud see sutsakana kuidagi mõeldud. "Paraku" on sõnana seal mitmetimõistetav, sellega nõustun, aga pigem oli ta kontekstis mõeldud selle vastasseisu mõttetust ja rumalust tähistama, mitte minupoolset hinnangut andvana võõraste sulgede kasutajaile

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kõige õigem fänn on üks minu pruutidest, kes polnd varem ühtegi jalkamängu vaadanud. Esimese poolaja keskel küsis ta ühe möödalöögi kohta, mille peale rahvas hõiskas, et kas nüüd sai keegi punkti. Selline aus suhtumine, kus sa vaatad 100% ainult Eesti mänge ja staadionil, on kiiduväärt!

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    Too long, didn't read: ärge mölisege selle kallal, kellele mis korda läheb, elame vabas riigis ja paraku ei ole siin keelatud ka enese võõraste sulgedega ehtimine.
    lihtsalt märgin, et see on päris naljakas - ärge mölisege, aga ise panen ikka sutsaka ära.

muidu on õige ja ilus jutt, ainult et jah, see asi võiks küll mõlemat pidi kehtida, et kumbki pool ei lahmi hinnangutega ega tembelda. kui tullakse tõepoolest rääkima, et kodune liigajalgpall on jama ja saast, siis võib muidugi julgelt istmikku saata, aga ennetavalt ei tasu ka seda arvamust välismaa vuti jälgijatele külge kleepida. on silma jäänud, muud ei midagi.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Aa, unustasin ennist ühe vahva loo rääkida. Sattusin pealt kuulma eile kahe noormehe vestlust (üks kandis Flora särki). Räägib siis särgikandja, et täna õhtul kõva mäng tulemas....

....Liverpool - Chelsea!
    Mis seal nii vahvat siis on?

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    wait what.. Prosa ja tibla?
    vene taust ju

Leave a comment:

Working...
X