Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti karikas 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rein
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Millest ma kibestunud olema peaks? Ma ju ütlesin, et väga hästi korraldatud üritus. Jäi väheks?
    Jäi küll.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Selle asemel, et heameelt tunda, tuled sa siia oma pseudoprobleemidega.
    Märka rohkem positiivset. Hetkel jätad endast kibestunud Flora fänni mulje.
    Millest ma kibestunud olema peaks? Ma ju ütlesin, et väga hästi korraldatud üritus. Jäi väheks?

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Selle asemel, et heameelt tunda, tuled sa siia oma pseudoprobleemidega.
    Märka rohkem positiivset. Hetkel jätad endast kibestunud Flora fänni mulje.

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    jalg joonel võib auti visata.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Viinamarjad on hapud.
    Eee...et siis mismõttes?

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Podholjuzin viskas küljeauti korra pool jalga üle joone ja siis kohe järgmisel korral lajatas terve jala üle selle. Takkapihta siis muidugi see Toometi nurgalöök. Ma saan aru, et mäng oli juba sisuliselt tehtud, aga jalgpallireeglitest oleks siiski võinud kinni pidada. Midagi sellist pole isegi Eesti jalgpallis varem kohtunike esituses näinud.

Viinamarjad on hapud.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Podholjuzin viskas küljeauti korra pool jalga üle joone ja siis kohe järgmisel korral lajatas terve jala üle selle. Takkapihta siis muidugi see Toometi nurgalöök. Ma saan aru, et mäng oli juba sisuliselt tehtud, aga jalgpallireeglitest oleks siiski võinud kinni pidada. Midagi sellist pole isegi Eesti jalgpallis varem kohtunike esituses näinud.

Aga muidu oli ju hästi korraldatud finaal. Nagu päris.

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    uus karikas on siis selline:

nagu päris.
    Huvitav kus nad seda hoidma hakkavad ,kas Maarjamäel ühes neist kahest konteinerist ,kus asub Levaadja kantoora .?

Leave a comment:

• Art1
    replied
    Huvitav,et uute karikavõistluste loositud paare kusagil ei avaldata.Selline asi on ka vist ainult Eestis võimalik.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Jah, võtan kõik halvad sõnad korralduse kohta tagasi. Nauditav, väga nauditav JALGPALLIkohtumine, kui need värdjad "meeskonna" liikmeid poleks fänne kah seganud, oleks ideaalne olnud. Päike paistis, külma õlut sai, meeskonnad mängisid nauditavalt ja peamine RAHVAS oli tribüünidel. Super, oleks kolmandik sellest igal ML mängul ja ma oleks in love.
    Eks enamus klubid tegid kenasti lobitööd ja see publik sai kohale.

Mingi klubi tegi oma turniiri kusagil mõjal

Mis eriti lahe - prost fänn oli ka kohal

Mäng oli suhteliselt pingeline, kuigi kahju et narva juhtima ei läind.
    Show oli vägev ja täitsa tasemel oli kogu see kompott.

Kohtunikud ja Smisko olid sama värvi, kuid see on eesti jalgpallis tavaline vist?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Jah, võtan kõik halvad sõnad korralduse kohta tagasi. Nauditav, väga nauditav JALGPALLIkohtumine, kui need värdjad "meeskonna" liikmeid poleks fänne kah seganud, oleks ideaalne olnud. Päike paistis, külma õlut sai, meeskonnad mängisid nauditavalt ja peamine RAHVAS oli tribüünidel. Super, oleks kolmandik sellest igal ML mängul ja ma oleks in love.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Ei ole midagi öelda. Karikafinaal ning kogu korraldus oli täitsa finaali moodi. Ja mis kõige tähtsam ja üllatavam - rahvas oli kohal! Ma ei uskunud, et Levadia-Trans mängu tuleb vaatama üle 1000 inimese, aga vot siis, õnneks eksisin!

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Ilus karikas, pole midagi öelda. Juba karikailu peaks lisamotivatsiooni selle võitmiseks andma.

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    uus karikas on siis selline:

nagu päris.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    leimo? pigem üliawesome viis naisi saada.

lambitšikk: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Neemelo. Sa oled vist kuulus, sest ma olen su nime kuulnud."
    neemelo särgis lambivend: "Jah"
    lambitšikk: "seksime"
    Täisloll. See on ju Rooney.

Leave a comment:

Working...
X