Amsterdami Ajaxis ei mängi ühtegi juuti aga ajalooline klubi taust ja identiteet on juudi päritolu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti karikas 2011/2012
Collapse
X
-
Algselt postitas Stoket kannan Liverpooli särki ja käin jalkapubis sõpradega õlut luristamas.Siis näevad ka teised, et keegi ikka "julgeb" Eesti klubide särke ka kanda ja käiakse neid mänge ka vaatamas
Ma saan aru kui Liverpooli mängu vaatad, et paned siis Liverpooli särgi. Soovitan Tammeka (kui sinu kodukoha klubi) särki ikka kanda
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustAga pane Liverpooli särgi asemel Tammeka särkSiis näevad ka teised, et keegi ikka "julgeb" Eesti klubide särke ka kanda ja käiakse neid mänge ka vaatamas
Ma saan aru kui Liverpooli mängu vaatad, et paned siis Liverpooli särgi. Soovitan Tammeka (kui sinu kodukoha klubi) särki ikka kanda
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustleimo? pigem üliawesome viis naisi saada.
lambitšikk: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Neemelo. Sa oled vist kuulus, sest ma olen su nime kuulnud."
neemelo särgis lambivend: "Jah"
lambitšikk: "seksime"
lambitüüp: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Prosa? Jalgpallis palka ei saa, sul on vist kõht tühi?"
prosa särgis vend: "Jah."
lambitüüp: "Võta friikartuleid ja õlu."
ballackil on ainult head ideed!
P.S. Ekstreemsport - Palatu särgiga Maardus.
Kommentaar
-
Selle asemel, et seda paska toota, tunnistage, et teil on lihtsalt häbi Eesti klubi särki kanda. Pole piisavalt prestiižne, palju ägedam on ManU või Barca särgiga ringi lehvida. Oks läheb iseenesest laiali kui ammuli sui vaatavad teismelised poisiklutid näpuga järgi näitavad."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSelle asemel, et seda paska toota, tunnistage, et teil on lihtsalt häbi Eesti klubi särki kanda. Pole piisavalt prestiižne, palju ägedam on ManU või Barca särgiga ringi lehvida. Oks läheb iseenesest laiali kui ammuli sui vaatavad teismelised poisiklutid näpuga järgi näitavad.
P.S. Mul oli kunagi 1998. aastal Anne turult ostetud lilla Real Madridi särk. Siiani on alles, aga ei lähe enam selga. Siis on mul tegelikult ka mingi tšehhi koondise särk, aga sellel on midagi valesti ja teeb rinnanibud übervalusaks, et seetõttu ma enam jalkasärke ei kanna ja eelistan puuvillast.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustleimo? pigem üliawesome viis naisi saada.
lambitšikk: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Neemelo. Sa oled vist kuulus, sest ma olen su nime kuulnud."
neemelo särgis lambivend: "Jah"
lambitšikk: "seksime"
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Jah, võtan kõik halvad sõnad korralduse kohta tagasi. Nauditav, väga nauditav JALGPALLIkohtumine, kui need värdjad "meeskonna" liikmeid poleks fänne kah seganud, oleks ideaalne olnud. Päike paistis, külma õlut sai, meeskonnad mängisid nauditavalt ja peamine RAHVAS oli tribüünidel. Super, oleks kolmandik sellest igal ML mängul ja ma oleks in love.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustJah, võtan kõik halvad sõnad korralduse kohta tagasi. Nauditav, väga nauditav JALGPALLIkohtumine, kui need värdjad "meeskonna" liikmeid poleks fänne kah seganud, oleks ideaalne olnud. Päike paistis, külma õlut sai, meeskonnad mängisid nauditavalt ja peamine RAHVAS oli tribüünidel. Super, oleks kolmandik sellest igal ML mängul ja ma oleks in love.
Mingi klubi tegi oma turniiri kusagil mõjal
Mis eriti lahe - prost fänn oli ka kohal
Mäng oli suhteliselt pingeline, kuigi kahju et narva juhtima ei läind.
Show oli vägev ja täitsa tasemel oli kogu see kompott.
Kohtunikud ja Smisko olid sama värvi, kuid see on eesti jalgpallis tavaline vist?
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustuus karikas on siis selline:
nagu päris.FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar