Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti karikas 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Amsterdami Ajaxis ei mängi ühtegi juuti aga ajalooline klubi taust ja identiteet on juudi päritolu.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
      et kannan Liverpooli särki ja käin jalkapubis sõpradega õlut luristamas.
      Aga pane Liverpooli särgi asemel Tammeka särk Siis näevad ka teised, et keegi ikka "julgeb" Eesti klubide särke ka kanda ja käiakse neid mänge ka vaatamas Ma saan aru kui Liverpooli mängu vaatad, et paned siis Liverpooli särgi. Soovitan Tammeka (kui sinu kodukoha klubi) särki ikka kanda

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
        Aga pane Liverpooli särgi asemel Tammeka särk Siis näevad ka teised, et keegi ikka "julgeb" Eesti klubide särke ka kanda ja käiakse neid mänge ka vaatamas Ma saan aru kui Liverpooli mängu vaatad, et paned siis Liverpooli särgi. Soovitan Tammeka (kui sinu kodukoha klubi) särki ikka kanda
        Kui sa paned Eestis Eesti klubi särgi selga, siis peetakse sind selleks samaks Eesti jalgpalluriks. Päris leimo.

Kommentaar

leimo? pigem üliawesome viis naisi saada.

lambitšikk: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Neemelo. Sa oled vist kuulus, sest ma olen su nime kuulnud."
          neemelo särgis lambivend: "Jah"
          lambitšikk: "seksime"

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust

lambitšikk: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Neemelo. Sa oled vist kuulus, sest ma olen su nime kuulnud."
            Ma ka mõtlesin ümber:
            lambitüüp: "Oot, kas sa oled see jalgpallur Prosa? Jalgpallis palka ei saa, sul on vist kõht tühi?"
            prosa särgis vend: "Jah."
            lambitüüp: "Võta friikartuleid ja õlu."

ballackil on ainult head ideed!

P.S. Ekstreemsport - Palatu särgiga Maardus.

Kommentaar

Selle asemel, et seda paska toota, tunnistage, et teil on lihtsalt häbi Eesti klubi särki kanda. Pole piisavalt prestiižne, palju ägedam on ManU või Barca särgiga ringi lehvida. Oks läheb iseenesest laiali kui ammuli sui vaatavad teismelised poisiklutid näpuga järgi näitavad.
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                Selle asemel, et seda paska toota, tunnistage, et teil on lihtsalt häbi Eesti klubi särki kanda. Pole piisavalt prestiižne, palju ägedam on ManU või Barca särgiga ringi lehvida. Oks läheb iseenesest laiali kui ammuli sui vaatavad teismelised poisiklutid näpuga järgi näitavad.
                Mul pole ühtegi jalkasärki
                P.S. Mul oli kunagi 1998. aastal Anne turult ostetud lilla Real Madridi särk. Siiani on alles, aga ei lähe enam selga. Siis on mul tegelikult ka mingi tšehhi koondise särk, aga sellel on midagi valesti ja teeb rinnanibud übervalusaks, et seetõttu ma enam jalkasärke ei kanna ja eelistan puuvillast.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust

Täisloll. See on ju Rooney.

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

uus karikas on siis selline:

nagu päris.

Kommentaar

Ilus karikas, pole midagi öelda. Juba karikailu peaks lisamotivatsiooni selle võitmiseks andma.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Ei ole midagi öelda. Karikafinaal ning kogu korraldus oli täitsa finaali moodi. Ja mis kõige tähtsam ja üllatavam - rahvas oli kohal! Ma ei uskunud, et Levadia-Trans mängu tuleb vaatama üle 1000 inimese, aga vot siis, õnneks eksisin!

Kommentaar

Jah, võtan kõik halvad sõnad korralduse kohta tagasi. Nauditav, väga nauditav JALGPALLIkohtumine, kui need värdjad "meeskonna" liikmeid poleks fänne kah seganud, oleks ideaalne olnud. Päike paistis, külma õlut sai, meeskonnad mängisid nauditavalt ja peamine RAHVAS oli tribüünidel. Super, oleks kolmandik sellest igal ML mängul ja ma oleks in love.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                            Jah, võtan kõik halvad sõnad korralduse kohta tagasi. Nauditav, väga nauditav JALGPALLIkohtumine, kui need värdjad "meeskonna" liikmeid poleks fänne kah seganud, oleks ideaalne olnud. Päike paistis, külma õlut sai, meeskonnad mängisid nauditavalt ja peamine RAHVAS oli tribüünidel. Super, oleks kolmandik sellest igal ML mängul ja ma oleks in love.
                            Eks enamus klubid tegid kenasti lobitööd ja see publik sai kohale.

Mingi klubi tegi oma turniiri kusagil mõjal

Mis eriti lahe - prost fänn oli ka kohal

Mäng oli suhteliselt pingeline, kuigi kahju et narva juhtima ei läind.
                            Show oli vägev ja täitsa tasemel oli kogu see kompott.

Kohtunikud ja Smisko olid sama värvi, kuid see on eesti jalgpallis tavaline vist?

Kommentaar

Huvitav,et uute karikavõistluste loositud paare kusagil ei avaldata.Selline asi on ka vist ainult Eestis võimalik.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                                uus karikas on siis selline:

nagu päris.
                                Huvitav kus nad seda hoidma hakkavad ,kas Maarjamäel ühes neist kahest konteinerist ,kus asub Levaadja kantoora .?
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X