Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'

Algselt postitas waluswend

Zaur kirjutatakse ikka Z-ga
    PAlju õnne
    Aitäh

Kommentaar

Algselt postitas leemets

Algselt postitas Chaqueta

Algselt postitas Hoe

Algselt postitas Vints

haapsalu oli suhteliselt sarnanae TVMKga. haapsalu kaitseliin oli suhteliselt nõrk, aga keskväli väga tehniline. ründes ei suudetud midagi korda saata, võimalik ka, et nende üks keksväljamootor oli tulnud sinna ainult seletama ja mäng jäi selle taha. TVMK suutis tekitada ohtlikumaid olukordi, aga nende keskväli tundus ikka nõrgem ja kaitsed päris võrdsed haapsaluga. kuid haapsalul on vist suuremad võiduvõimalused, aga pall on ümmargune.
      Nojah, igastahes sitt mäng meie poolt, aga mis teha. Meil oli jumala sassis kõik värk.
      Esiteks puudus 3 mängijat keskväljalt, aga see on meie enda viga. Kaitseliin oli ka suht mõttetu, üks mängija oli ainult see kes tavaliselt.

Kehtna poolt tubli mäng
      Aga pole midagi siis tuleb Kiviõli võita
      Millal teil mäng on Kiviõliga?
      Loodame , et nad ilmuvad kohale ikka , keegi nagu mainis , et kiviõli ei pidanud kohale minema Haapsalu mängule
      Pühapäeval, no ma loodan et nad kohale tulevad
      Meil jah treener rääkis, et nad lähevad ainult mõnele võõrsil mängule ja haapsalu mängule vist mitte, nad ei tee trenni ka ja saavad siis kokku kui neil mäng on
      NAd ikka TVMK Mängule tulevaD?
      MA ei tea ma lihtsalt küsin , sa ju tead neid asju:P

Kommentaar

1. kes on pingisoendaja??
        2. Emmastes olen ma põhis. www.jalgpall.ee vaata seal tulemusi
        3. ma Floras alates Veebruarist, Zaur pole näind mind mängimaski, ühe korra nägi ja siis tundis huvi ka, a asi piirdus sellega.
        4. Mul on täiesti uus meeleolu peale seda, kui ma sain emmaste trenni, seal on vähe mõtekam trenni teha, kui flora II-s.
        5. Ja Ivoga olen ma ka rääkinud, ja ta teab, kuidas ma mängida oskan ja mida ma tahan üldse edasi teha.
        6. Ma teen seda asja ikka omale, mitte teile näägutamiseks ja ma olen jumala kindel, et mu mäng on läinud viimase 2 kuuga kõvasti paremaks. TVMK poisid võivad seda öelda ka ma usun
        PEACE as we all say

Kommentaar

Algselt postitas varix

1. kes on pingisoendaja??
          2. Emmastes olen ma põhis. www.jalgpall.ee vaata seal tulemusi
          3. ma Floras alates Veebruarist, Zaur pole näind mind mängimaski, ühe korra nägi ja siis tundis huvi ka, a asi piirdus sellega.
          4. Mul on täiesti uus meeleolu peale seda, kui ma sain emmaste trenni, seal on vähe mõtekam trenni teha, kui flora II-s.
          5. Ja Ivoga olen ma ka rääkinud, ja ta teab, kuidas ma mängida oskan ja mida ma tahan üldse edasi teha.
          6. Ma teen seda asja ikka omale, mitte teile näägutamiseks ja ma olen jumala kindel, et mu mäng on läinud viimase 2 kuuga kõvasti paremaks. TVMK poisid võivad seda öelda ka ma usun
          PEACE as we all say
          TVMK Poisid võivad seda öelda?
          MIda see tähendab?
          Aa ma saan aru , tunnistad ennast meie vahelises mängus kõige paremaks?
          MAN of the match yeah?
          EI tea.
          Võibolla natuke tegid jah seal keskväljal tööd, aga tegelt kõige rohkem tööd oli teie Parem Kaitsel

Kommentaar

sinu äär

Kommentaar

Algselt postitas Hoe

Algselt postitas leemets

Algselt postitas Hoe

Algselt postitas Vints

haapsalu oli suhteliselt sarnanae TVMKga. haapsalu kaitseliin oli suhteliselt nõrk, aga keskväli väga tehniline. ründes ei suudetud midagi korda saata, võimalik ka, et nende üks keksväljamootor oli tulnud sinna ainult seletama ja mäng jäi selle taha. TVMK suutis tekitada ohtlikumaid olukordi, aga nende keskväli tundus ikka nõrgem ja kaitsed päris võrdsed haapsaluga. kuid haapsalul on vist suuremad võiduvõimalused, aga pall on ümmargune.
              Nojah, igastahes sitt mäng meie poolt, aga mis teha. Meil oli jumala sassis kõik värk.
              Esiteks puudus 3 mängijat keskväljalt, aga see on meie enda viga. Kaitseliin oli ka suht mõttetu, üks mängija oli ainult see kes tavaliselt.

Kehtna poolt tubli mäng
              Aga pole midagi siis tuleb Kiviõli võita
              Millal teil mäng on Kiviõliga?
              Loodame , et nad ilmuvad kohale ikka , keegi nagu mainis , et kiviõli ei pidanud kohale minema Haapsalu mängule
              Pühapäeval, no ma loodan et nad kohale tulevad
              Meil jah treener rääkis, et nad lähevad ainult mõnele võõrsil mängule ja haapsalu mängule vist mitte, nad ei tee trenni ka ja saavad siis kokku kui neil mäng on
              NAd ikka TVMK Mängule tulevaD?
              MA ei tea ma lihtsalt küsin , sa ju tead neid asju:P
              Ei oska öelda

Kommentaar

Algselt postitas Hoe

Algselt postitas Vints

,,Mina teda ei kartnud , Keha andsime ka üksteisele, aga ümber ei kuku kumbki ,, by Hoe. ega alati pea über kukkuma, loeb,kes palli endale jätta suudab. ja mina olen ka suht pöörane, lendan igalepoole külmavereliselt sisse
                MIs number sa olid oma meeskonnas?
                teie vastu nr. 1 ehk siis vv. muidu olen mänginud keskkaitset ja keskpoolikut ka, kuna mängijaid ei ole meil alati niipalju võtta ja ma sobin sinna lõhkuva jõulise mängijana.

Kommentaar

õu varx, näita siis oma klassi pühapäeval, sest eelminekord oli lausa hale teiepoolne mäng ja teil on koduplatsi eelis. teie vastu mängis vv ehk mina äärt ja ma tulin vasakust äärest läbi nagu nuga võist. okei ma pole ka just kõige nõrgem mängija ka

Kommentaar

muide, ma saan ka särgile numbri
                    #11 tuleb

Kommentaar

Verku, mind ikka mäletad?
                      See tore poiss, kes Kehtna vastu mängides su ääres kaitsja oli. Oioioi, kus sa läksid närvi, kui ma suu maha tõmbasin. See polnud meelega, aga sa panid mulle jalaga veel õrnalt kõksu, kui mööda läksid. See ajas sul vist sita keema, sest järgmises olukorras mõtlesid, et ehitad raskelt mulle ära, aga vaat, mis juhtus, said hoopis ise ära
                      Kahju, et ma vigastusest terveks see hooaeg veel ei saa. Oleks tore Emmaste põhimeest omada:P

Kommentaar

Algselt postitas Vints

Algselt postitas Hoe

Algselt postitas Vints

,,Mina teda ei kartnud , Keha andsime ka üksteisele, aga ümber ei kuku kumbki ,, by Hoe. ega alati pea über kukkuma, loeb,kes palli endale jätta suudab. ja mina olen ka suht pöörane, lendan igalepoole külmavereliselt sisse
                        MIs number sa olid oma meeskonnas?
                        teie vastu nr. 1 ehk siis vv. muidu olen mänginud keskkaitset ja keskpoolikut ka, kuna mängijaid ei ole meil alati niipalju võtta ja ma sobin sinna lõhkuva jõulise mängijana.
                        Aa kahju , et pidid siis kahjurõõmu tundma , kui ma suht ma ei tea Mingi 30lt meetrilt sulle ära lükkasin
                        JA esimesel poolajal said nä´pud vahele , kui liiga kaugele välja tulid

Kommentaar

Algselt postitas varix

sinu äär
                          Karta on jah sellepärast tal oligi palju tööd

Kommentaar

Hoe, võit on võit. nii et mul ei olnud just kurb, aga igav oli küll. mulle meeldiks ikka kui vastased ka natuke rohkem suruvad, siis saab ka oma klassi näidata.

Kommentaar

Meile oleks ka meeldinud rohkem suruda. Siis oleks me teil puuri niimoodi kolle täis löönud, et te oleksite nuttes koju läinud

Kommentaar

naljamees oled

Kommentaar

Working...
                                X