Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'
Algselt postitas leemets
Algselt postitas Chaqueta
Algselt postitas Hoe
Algselt postitas Vints
haapsalu oli suhteliselt sarnanae TVMKga. haapsalu kaitseliin oli suhteliselt nõrk, aga keskväli väga tehniline. ründes ei suudetud midagi korda saata, võimalik ka, et nende üks keksväljamootor oli tulnud sinna ainult seletama ja mäng jäi selle taha. TVMK suutis tekitada ohtlikumaid olukordi, aga nende keskväli tundus ikka nõrgem ja kaitsed päris võrdsed haapsaluga. kuid haapsalul on vist suuremad võiduvõimalused, aga pall on ümmargune.
Nojah, igastahes sitt mäng meie poolt, aga mis teha. Meil oli jumala sassis kõik värk.
Esiteks puudus 3 mängijat keskväljalt, aga see on meie enda viga. Kaitseliin oli ka suht mõttetu, üks mängija oli ainult see kes tavaliselt.
Kehtna poolt tubli mäng
Aga pole midagi siis tuleb Kiviõli võita
Millal teil mäng on Kiviõliga?
Loodame , et nad ilmuvad kohale ikka , keegi nagu mainis , et kiviõli ei pidanud kohale minema Haapsalu mängule
Pühapäeval, no ma loodan et nad kohale tulevad
Meil jah treener rääkis, et nad lähevad ainult mõnele võõrsil mängule ja haapsalu mängule vist mitte, nad ei tee trenni ka ja saavad siis kokku kui neil mäng on
NAd ikka TVMK Mängule tulevaD?
MA ei tea ma lihtsalt küsin , sa ju tead neid asju:P
1. kes on pingisoendaja??
2. Emmastes olen ma põhis. www.jalgpall.ee vaata seal tulemusi
3. ma Floras alates Veebruarist, Zaur pole näind mind mängimaski, ühe korra nägi ja siis tundis huvi ka, a asi piirdus sellega.
4. Mul on täiesti uus meeleolu peale seda, kui ma sain emmaste trenni, seal on vähe mõtekam trenni teha, kui flora II-s.
5. Ja Ivoga olen ma ka rääkinud, ja ta teab, kuidas ma mängida oskan ja mida ma tahan üldse edasi teha.
6. Ma teen seda asja ikka omale, mitte teile näägutamiseks ja ma olen jumala kindel, et mu mäng on läinud viimase 2 kuuga kõvasti paremaks. TVMK poisid võivad seda öelda ka ma usun
PEACE as we all say
Algselt postitas varix
1. kes on pingisoendaja??
2. Emmastes olen ma põhis. www.jalgpall.ee vaata seal tulemusi
3. ma Floras alates Veebruarist, Zaur pole näind mind mängimaski, ühe korra nägi ja siis tundis huvi ka, a asi piirdus sellega.
4. Mul on täiesti uus meeleolu peale seda, kui ma sain emmaste trenni, seal on vähe mõtekam trenni teha, kui flora II-s.
5. Ja Ivoga olen ma ka rääkinud, ja ta teab, kuidas ma mängida oskan ja mida ma tahan üldse edasi teha.
6. Ma teen seda asja ikka omale, mitte teile näägutamiseks ja ma olen jumala kindel, et mu mäng on läinud viimase 2 kuuga kõvasti paremaks. TVMK poisid võivad seda öelda ka ma usun
PEACE as we all say
TVMK Poisid võivad seda öelda?
MIda see tähendab?
Aa ma saan aru , tunnistad ennast meie vahelises mängus kõige paremaks?
MAN of the match yeah?
EI tea.
Võibolla natuke tegid jah seal keskväljal tööd, aga tegelt kõige rohkem tööd oli teie Parem Kaitsel
Algselt postitas Hoe
Algselt postitas leemets
Algselt postitas Hoe
Algselt postitas Vints
haapsalu oli suhteliselt sarnanae TVMKga. haapsalu kaitseliin oli suhteliselt nõrk, aga keskväli väga tehniline. ründes ei suudetud midagi korda saata, võimalik ka, et nende üks keksväljamootor oli tulnud sinna ainult seletama ja mäng jäi selle taha. TVMK suutis tekitada ohtlikumaid olukordi, aga nende keskväli tundus ikka nõrgem ja kaitsed päris võrdsed haapsaluga. kuid haapsalul on vist suuremad võiduvõimalused, aga pall on ümmargune.
Nojah, igastahes sitt mäng meie poolt, aga mis teha. Meil oli jumala sassis kõik värk.
Esiteks puudus 3 mängijat keskväljalt, aga see on meie enda viga. Kaitseliin oli ka suht mõttetu, üks mängija oli ainult see kes tavaliselt.
Kehtna poolt tubli mäng
Aga pole midagi siis tuleb Kiviõli võita
Millal teil mäng on Kiviõliga?
Loodame , et nad ilmuvad kohale ikka , keegi nagu mainis , et kiviõli ei pidanud kohale minema Haapsalu mängule
Pühapäeval, no ma loodan et nad kohale tulevad
Meil jah treener rääkis, et nad lähevad ainult mõnele võõrsil mängule ja haapsalu mängule vist mitte, nad ei tee trenni ka ja saavad siis kokku kui neil mäng on
NAd ikka TVMK Mängule tulevaD?
MA ei tea ma lihtsalt küsin , sa ju tead neid asju:P
Algselt postitas Hoe
Algselt postitas Vints
,,Mina teda ei kartnud , Keha andsime ka üksteisele, aga ümber ei kuku kumbki ,, by Hoe. ega alati pea über kukkuma, loeb,kes palli endale jätta suudab. ja mina olen ka suht pöörane, lendan igalepoole külmavereliselt sisse
MIs number sa olid oma meeskonnas?
teie vastu nr. 1 ehk siis vv. muidu olen mänginud keskkaitset ja keskpoolikut ka, kuna mängijaid ei ole meil alati niipalju võtta ja ma sobin sinna lõhkuva jõulise mängijana.
õu varx, näita siis oma klassi pühapäeval, sest eelminekord oli lausa hale teiepoolne mäng ja teil on koduplatsi eelis. teie vastu mängis vv ehk mina äärt ja ma tulin vasakust äärest läbi nagu nuga võist. okei ma pole ka just kõige nõrgem mängija ka
Verku, mind ikka mäletad?
See tore poiss, kes Kehtna vastu mängides su ääres kaitsja oli. Oioioi, kus sa läksid närvi, kui ma suu maha tõmbasin. See polnud meelega, aga sa panid mulle jalaga veel õrnalt kõksu, kui mööda läksid. See ajas sul vist sita keema, sest järgmises olukorras mõtlesid, et ehitad raskelt mulle ära, aga vaat, mis juhtus, said hoopis ise ära
Kahju, et ma vigastusest terveks see hooaeg veel ei saa. Oleks tore Emmaste põhimeest omada:P
Algselt postitas Vints
Algselt postitas Hoe
Algselt postitas Vints
,,Mina teda ei kartnud , Keha andsime ka üksteisele, aga ümber ei kuku kumbki ,, by Hoe. ega alati pea über kukkuma, loeb,kes palli endale jätta suudab. ja mina olen ka suht pöörane, lendan igalepoole külmavereliselt sisse
MIs number sa olid oma meeskonnas?
teie vastu nr. 1 ehk siis vv. muidu olen mänginud keskkaitset ja keskpoolikut ka, kuna mängijaid ei ole meil alati niipalju võtta ja ma sobin sinna lõhkuva jõulise mängijana.
Aa kahju , et pidid siis kahjurõõmu tundma , kui ma suht ma ei tea Mingi 30lt meetrilt sulle ära lükkasin
JA esimesel poolajal said nä´pud vahele , kui liiga kaugele välja tulid
Hoe, võit on võit. nii et mul ei olnud just kurb, aga igav oli küll. mulle meeldiks ikka kui vastased ka natuke rohkem suruvad, siis saab ka oma klassi näidata.
Kommentaar