Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

noorteturniirid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas sa oled veits perse peale kukkunud??? Meie vastu see keskpoolik jooksis niiet vähe pole, ja teie vastu ei viitsi ta tagasi joostagi! Aa see ka veel, et värava ees seisab 2 vanti ja neil on jumala pohhui ja sa türnüffel tuled ütlema mulle, et see polnud koostöö????!!!! Usu mind kui sa arvad, et sa oled Eesti parim oma vanuses, et sa siin nii tõused, siis sa eksid.

Kommentaar

hahahaha, ma ainult naeran su üle, et sa kaotada ei oska. Ja äkki nad lihtsalt võtsid rahulikumalt, sest nemad olid juba kindlalt edasi. Järgmine kord proovige grupi "autsaiderist" jagu saada, siis ei ole vaja viriseda ka.

Kommentaar

Algselt postitas tax94 Vaata postitust
        Kas sa oled veits perse peale kukkunud??? Meie vastu see keskpoolik jooksis niiet vähe pole, ja teie vastu ei viitsi ta tagasi joostagi! Aa see ka veel, et värava ees seisab 2 vanti ja neil on jumala pohhui ja sa türnüffel tuled ütlema mulle, et see polnud koostöö????!!!! Usu mind kui sa arvad, et sa oled Eesti parim oma vanuses, et sa siin nii tõused, siis sa eksid.
        Võta kokku ennast, palun.

Kommentaar

Tegelt see on praegu takkajärgi tarkus, ei taha eriti viriseda, see 0:0 oli võrdne mäng aga lihtsalt, selle viigiga Valga vastu, mis te tegite, mängisite te oma võimalused suht maha, aga siis ulatas abikäe CRJK, kes pmst selle mängu teise värava all seisid, niiet maagümnaasium 4v2 vastu ründas . Ja oligi meil läbi. Niiet ära tule ütlema, et te selle mängu julmalt hästi mängisite või midagi. Toetati omasi sisuliselt, apohhui. Mis poolfinaalide seisud jäid ? Ja rait, kus sa mängisid, minu arust oled sa ju endiselt väravavaht ?

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
            Tegelt see on praegu takkajärgi tarkus, ei taha eriti viriseda, see 0:0 oli võrdne mäng aga lihtsalt, selle viigiga Valga vastu, mis te tegite, mängisite te oma võimalused suht maha, aga siis ulatas abikäe CRJK, kes pmst selle mängu teise värava all seisid, niiet maagümnaasium 4v2 vastu ründas . Ja oligi meil läbi. Niiet ära tule ütlema, et te selle mängu julmalt hästi mängisite või midagi. Toetati omasi sisuliselt, apohhui. Mis poolfinaalide seisud jäid ? Ja rait, kus sa mängisid, minu arust oled sa ju endiselt väravavaht ?

CRJG - Valga 3:1
            VPG - VMG 4:0

ja muideks mõlemad Tartu koolid olid ikka väga nõrgad üllatuseks,nii,et Maag Tammeka rohkem trenni poisid. Võtke Reinikust eeskuju,kus on SK10 Premium
            Olen see kes olen

Kommentaar

Sorry, Tartus on 10 kooli, Viljandis 3. Saad aru mis ma mõtlen?!

Kommentaar

Kui küsida tohib, siis mille üle te üldse vaidlete?

Kommentaar

ma ei ütle, et me väga hästi mängisime vm, aga ega me nüüd ei maksnud neile, et nad laseksid endale häbiväärse 5-2 kaotuse, ja olen endiselt väravavaht mängin tulevikus ikka.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                    CRJG - Valga 3:1
                    VPG - VMG 4:0

ja muideks mõlemad Tartu koolid olid ikka väga nõrgad üllatuseks,nii,et Maag Tammeka rohkem trenni poisid. Võtke Reinikust eeskuju,kus on SK10 Premium
                    Võin sulle ära selgitada, miks nii on. Tartus on koole täpsemalt 18, põhikooli osi . Tartus on kaks jalgpalli klubi, kus mängivad poisid vähemalt 90 - 94, on olemas klubid, mis on esindatud ainult noortega (96+) . Sk10 on kokku pandud peamiselt Reiniku kooli poistest, sellest ka nimi (10 keskool), ka sealt hakkavad poisid vaikselt tammekasse ära liikuma, aga see selleks, merkuur juunior on esindatud Vene lütseumis ja Annelinna Gümnaasiumis. Jääb järele 15 kooli, mille tammeka noored katma peavad. Osavõistluse suutsime kinni panna, see läks hästi. Nüüd aga teist. Viljandis on kolm kooli ja üks klubi, valgas vastavalt kaks ja üks, elva koosnes ühetrenni poistest. CRJG koosnes vist valdavalt 94 poistest, paranda, kui ma eksin. Igaljuhul, te olete harjunud igapäev kokku mängima, te tegite selle võistluse ära ja läksite kohe koos trenni, kui nii öelda. Valga samamoodi, kokkumäng on see, mis tegi teist tugeva satsi. Mis meil vastu panna oli? 6st põhimehest käisid 3 tükki jalkas, erinevates klubides, kaks mängisid neist ainult ühes vanuses. Ükspoiss oli trenni lõpetand, ülejäänud kolm ei käinud kuskil. Täpselt sama seis on tallinnas. Pääsesid edasi Kehtna ja märjamaa koolid, kus poisid käivad ühes klassis ja trennis, mitte tallina sisesed koolid, mis on esindatud junolainenite, möölide jne . Loodan, et sa said aru, mis ma sellega öelda tahtsin. Edu Finaalis igaljuhul .

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                      Võin sulle ära selgitada, miks nii on. Tartus on koole täpsemalt 18, põhikooli osi . Tartus on kaks jalgpalli klubi, kus mängivad poisid vähemalt 90 - 94, on olemas klubid, mis on esindatud ainult noortega (96+) . Sk10 on kokku pandud peamiselt Reiniku kooli poistest, sellest ka nimi (10 keskool), ka sealt hakkavad poisid vaikselt tammekasse ära liikuma, aga see selleks, merkuur juunior on esindatud Vene lütseumis ja Annelinna Gümnaasiumis. Jääb järele 15 kooli, mille tammeka noored katma peavad. Osavõistluse suutsime kinni panna, see läks hästi. Nüüd aga teist. Viljandis on kolm kooli ja üks klubi, valgas vastavalt kaks ja üks, elva koosnes ühetrenni poistest. CRJG koosnes vist valdavalt 94 poistest, eksi, kui ma parandan. Igaljuhul, te olete harjunud igapäev kokku mängima, te tegite selle võistluse ära ja läksite kohe koos trenni, kui nii öelda. Valga samamoodi, kokkumäng on see, mis tegi teist tugeva satsi. Mis meil vastu panna oli? 6st põhimehest käisid 3 tükki jalkas, erinevates klubides, kaks mängisid neist ainult ühes vanuses. Ükspoiss oli trenni lõpetand, ülejäänud kolm ei käinud kuskil. Täpselt sama seis on tallinnas. Pääsesid edasi Kehtna ja märjamaa koolid, kus poisid käivad ühes klassis ja trennis, mitte tallina sisesed koolid, mis on esindatud junolainenite, möölide jne . Loodan, et sa said aru, mis ma sellega öelda tahtsin. Edu Finaalis igaljuhul .
                      OK OK selge pilt,arusaadav.
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Kus muide üldse finaal toimub , ja millal?
                        i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas BeHappy Vaata postitust
                          Kus muide üldse finaal toimub , ja millal?
                          Meile ütles õpetaja, et finaalturniir toimub 7. või 8. veebruar.

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
                            Meile ütles õpetaja, et finaalturniir toimub 7. või 8. veebruar.

Finaal toimub Viljandis kindlasti,aga kuupäeva ei tea
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Niisiis!!!
                              Homme algusega kell 10.00 Valga spordihallis Warrior Cup tüdrukutele. Kõik vähemalt siinolevad valgalased, ajage end toast välja ja vaadake jalgpalli!
                              Aitäh

Kommentaar

Algselt postitas TeeleS Vaata postitust
                                Niisiis!!!
                                Homme algusega kell 10.00 Valga spordihallis Warrior Cup tüdrukutele. Kõik vähemalt siinolevad valgalased, ajage end toast välja ja vaadake jalgpalli!
                                Aitäh

Seal pole ju midagi vaadata 2 Põlvat JA 2 Valgat, Maag Tammeka ja Gulbene,turniirilt loobus Viljandi JK Tulevik.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X