Kas sa oled veits perse peale kukkunud??? Meie vastu see keskpoolik jooksis niiet vähe pole, ja teie vastu ei viitsi ta tagasi joostagi! Aa see ka veel, et värava ees seisab 2 vanti ja neil on jumala pohhui ja sa türnüffel tuled ütlema mulle, et see polnud koostöö????!!!! Usu mind kui sa arvad, et sa oled Eesti parim oma vanuses, et sa siin nii tõused, siis sa eksid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
noorteturniirid
Collapse
X
-
Algselt postitas tax94 Vaata postitustKas sa oled veits perse peale kukkunud??? Meie vastu see keskpoolik jooksis niiet vähe pole, ja teie vastu ei viitsi ta tagasi joostagi! Aa see ka veel, et värava ees seisab 2 vanti ja neil on jumala pohhui ja sa türnüffel tuled ütlema mulle, et see polnud koostöö????!!!! Usu mind kui sa arvad, et sa oled Eesti parim oma vanuses, et sa siin nii tõused, siis sa eksid.
Kommentaar
-
Tegelt see on praegu takkajärgi tarkus, ei taha eriti viriseda, see 0:0 oli võrdne mäng aga lihtsalt, selle viigiga Valga vastu, mis te tegite, mängisite te oma võimalused suht maha, aga siis ulatas abikäe CRJK, kes pmst selle mängu teise värava all seisid, niiet maagümnaasium 4v2 vastu ründas . Ja oligi meil läbi. Niiet ära tule ütlema, et te selle mängu julmalt hästi mängisite või midagi. Toetati omasi sisuliselt, apohhui. Mis poolfinaalide seisud jäid ? Ja rait, kus sa mängisid, minu arust oled sa ju endiselt väravavaht ?
Kommentaar
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustTegelt see on praegu takkajärgi tarkus, ei taha eriti viriseda, see 0:0 oli võrdne mäng aga lihtsalt, selle viigiga Valga vastu, mis te tegite, mängisite te oma võimalused suht maha, aga siis ulatas abikäe CRJK, kes pmst selle mängu teise värava all seisid, niiet maagümnaasium 4v2 vastu ründas . Ja oligi meil läbi. Niiet ära tule ütlema, et te selle mängu julmalt hästi mängisite või midagi. Toetati omasi sisuliselt, apohhui. Mis poolfinaalide seisud jäid ? Ja rait, kus sa mängisid, minu arust oled sa ju endiselt väravavaht ?
CRJG - Valga 3:1
VPG - VMG 4:0
ja muideks mõlemad Tartu koolid olid ikka väga nõrgad üllatuseks,nii,et Maag Tammeka rohkem trenni poisid. Võtke Reinikust eeskuju,kus on SK10 PremiumOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustCRJG - Valga 3:1
VPG - VMG 4:0
ja muideks mõlemad Tartu koolid olid ikka väga nõrgad üllatuseks,nii,et Maag Tammeka rohkem trenni poisid. Võtke Reinikust eeskuju,kus on SK10 Premium.
Kommentaar
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustVõin sulle ära selgitada, miks nii on. Tartus on koole täpsemalt 18, põhikooli osi . Tartus on kaks jalgpalli klubi, kus mängivad poisid vähemalt 90 - 94, on olemas klubid, mis on esindatud ainult noortega (96+) . Sk10 on kokku pandud peamiselt Reiniku kooli poistest, sellest ka nimi (10 keskool), ka sealt hakkavad poisid vaikselt tammekasse ära liikuma, aga see selleks, merkuur juunior on esindatud Vene lütseumis ja Annelinna Gümnaasiumis. Jääb järele 15 kooli, mille tammeka noored katma peavad. Osavõistluse suutsime kinni panna, see läks hästi. Nüüd aga teist. Viljandis on kolm kooli ja üks klubi, valgas vastavalt kaks ja üks, elva koosnes ühetrenni poistest. CRJG koosnes vist valdavalt 94 poistest, eksi, kui ma parandan. Igaljuhul, te olete harjunud igapäev kokku mängima, te tegite selle võistluse ära ja läksite kohe koos trenni, kui nii öelda. Valga samamoodi, kokkumäng on see, mis tegi teist tugeva satsi. Mis meil vastu panna oli? 6st põhimehest käisid 3 tükki jalkas, erinevates klubides, kaks mängisid neist ainult ühes vanuses. Ükspoiss oli trenni lõpetand, ülejäänud kolm ei käinud kuskil. Täpselt sama seis on tallinnas. Pääsesid edasi Kehtna ja märjamaa koolid, kus poisid käivad ühes klassis ja trennis, mitte tallina sisesed koolid, mis on esindatud junolainenite, möölide jne . Loodan, et sa said aru, mis ma sellega öelda tahtsin. Edu Finaalis igaljuhul.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas BeHappy Vaata postitustKus muide üldse finaal toimub , ja millal?
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustMeile ütles õpetaja, et finaalturniir toimub 7. või 8. veebruar.
Finaal toimub Viljandis kindlasti,aga kuupäeva ei teaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustNiisiis!!!
Homme algusega kell 10.00 Valga spordihallis Warrior Cup tüdrukutele. Kõik vähemalt siinolevad valgalased, ajage end toast välja ja vaadake jalgpalli!
Aitäh
Seal pole ju midagi vaadata 2 Põlvat JA 2 Valgat, Maag Tammeka ja Gulbene,turniirilt loobus Viljandi JK Tulevik.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar