saime pärnult 1:6 suhkamit

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

A1 vanuseklassi meistrivõistlused 2007 a

Collapse

X
- 

ajax mängis 7ksi?Algselt postitas skkymme Vaata postitustTäna Tartus toimunud Sk10 ja Ajaxi vahelise põneva mängu võitsid Sk10 poisid.
Sk10 3-1 Lasnamäe Ajax.
Kommentaar
 - 

koos v2ravavahega 9 oli...kohtunikust midagi r22kida ei tahaks...ei tea kust samaid v6etakse...meid on niikuinii 2 v2hem ja ta vilistab nende kasu...ei lxxnud kolm yks yhele(just see ryndaja kellest tvmk r22kis ;DDD) kui oli 1-0 meie poole...ja p2rast saime ... noh see on jalgpalli reegel...Algselt postitas Hoe Vaata postitustajax mängis 7ksi?
Kommentaar
 - 

mis vabandamine siin nüüd hakkab et kohtunik jneAlgselt postitas Star6j Vaata postitustkoos v2ravavahega 9 oli...kohtunikust midagi r22kida ei tahaks...ei tea kust samaid v6etakse...meid on niikuinii 2 v2hem ja ta vilistab nende kasu...ei lxxnud kolm yks yhele(just see ryndaja kellest tvmk r22kis ;DDD) kui oli 1-0 meie poole...ja p2rast saime ... noh see on jalgpalli reegel...

Kommentaar
 - 

usud ei, mul on t2itsa pohh...see m2ng meile midagi ei arenenud ))) just r22gin paar s6nad m2ngustAlgselt postitas erkkik Vaata postitustmis vabandamine siin nüüd hakkab et kohtunik jne

Kommentaar
 - 

Algselt postitas mölakas Vaata postitustma ei tea minu arust pole ajaxil yhtegi kiiret ryndajat.. äkki kaitse oli lihtsalt tigu:S
ega ta aeglane ka just ei ole.

Kommentaar
 - 

annan sotti kui leiad ryndajat kiirem kui tema AI klassisAlgselt postitas mölakas Vaata postitustma ei tea minu arust pole ajaxil yhtegi kiiret ryndajat.. äkki kaitse oli lihtsalt tigu:S
Kommentaar
 - 

ma saan h2sti eesti keelest aruAlgselt postitas Hoe Vaata postitustkindel et annad 100?
ma ühte tean , TVMK Edwin Stüf.
teie vastu mängul ta ei käinud kuna oli haige .
On bõl bolnoi , ponimaesh
?
 ja kuidas siis teeme seda ? sina annad sotti kui sinu mees kaotab ? )

Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar